Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
.kml

Rejestracja Domeny .pl

Polecane posty

Witam,

Planuje zarejestrowac domene .pl i szukam gdzie "najtaniej". Znalazlem kilka "ciekawych" ofert, ale chcialbym dowiedziec sie co wy sadzicie o tych rejestratorach. Narazie znalazlem 4 "firmy", ktore maja domeny do 20zl:

domenytanio.pl

hostgator.pl

domenynet.pl

rejestracjadomen.pl

Ja sie nie pytam jakie firmy polecacie. U ktorego z rejestratorow lepiej domene kupic. Adresy w pierwszym poscie.

@Sponsi, tym sie najmniej martwie!

Gość

oprócz domenytanio.pl żadnej nie znam.. ja nie narzekam, szybcy, ale nie wściekli ; )

nie ma raczej czegoś takiego "gdzie najlepiej kupić", chyba, że porównasz regulaminy, promocje, itd. itp.. w domenytanio.pl nie widziałem żadnych zagrywek ani haczyków.. może dlatego, że jeszcze nic od nich nie przenosiłem, a tylko DO nich ;)

Powiem tak, jesli ktos oferuje rejestracje domeny .pl za 14 zl netto to nie moze to byc "bez haczykow" :-). Co z reszta potwierdza regulamin. Ale jesli ktos nie zamierza sie przenosic tylko zostac to oferta domenytanio wyglada interesujaco. [mowie z zewnatrz, nie wiem jak wyglada sama wspolpraca].

Cos nie umiem znalezc odnowien, ale ceny rejestracji mocno srednie.

Dla tych co szukaja bez haczykow, ograniczen, kar umownych i blokad transferu polecam nasze uslugi:

http://www.vbiz.pl/domeny/

Dobre ceny na rejestracje (29.90 zl netto) i przedluzenia (85 zl netto).

Dla uzytkownikow WHT, ktorym wystarczy faktura PDF moge dac rabat na przedluzenie - 6 zl netto (czyli razem 79 zl netto).

W razie zainteresowania rabatem prosze o kontakt.

Ja też polecam domenytanio.pl (jeśli ktoś szuka taniej rejestracji)

Jeśli szukasz dobrej ceny na dłuższe utrzymywanie domeny to polecam rejestrator24.pl -rejestracja/odnowienie = 68 zł netto

Jeśli można...

Ja polecam AZ.PL. Nie mam tam wielu domen, i chyba kilkuzłotowe różnice przy rejestracji; przedłużeniach nie mają wiekszego znaczenia, jak podejście do klienta. Wszystkie problemy które poruszałem na czacie w az lub mailowo, było rozwiązywane w bardzo krótkim czasie. Taki czynnik jest dla mnie bardzo ważny, a złotówkę w tą czy w tamtą...chyba da się przebolec.

A domenytanio.pl... no coż najtańsze IDN-y na tą chwilę.

Pozdrawiam.

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować