subasta 0 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2007 Witam, Mam problem z dostępem przez SSH. Nie mogę sie zalogowac. Mój administrator zainstalował lfirewall i nie dopisał w jego pliku konfiguracyjnym obsługi ssh. Jak mogę to teraz odblokowac lub odinstalowac tego firewalla? Mam serwer dedykowany w ovh z dystrybucją Debian Dziekuję za odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jendrasik 0 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2007 http://www.ovh.pl/jednostki/systeme_rescue.xml i po kłopocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
subasta 0 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2007 Wiem o tym trybie rescue ale nie mam zielonego pojęcia jak to naprawic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Maj 19, 2007 boże, znajdź kogoś kto się zna i mu zapłać dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
subasta 0 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2007 Znalazłem już pięciu niby co znają Linuxa i nic nie robią, a wręcz przeciwnie. Tylko psują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jkopacze 0 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2007 Znalazłem już pięciu niby co znają Linuxa i nic nie robią, a wręcz przeciwnie. Tylko psują. Trzeba znależć takiego co nie będzie mówił żę się zna, tylko to zrobi O ile rozumiem to nie masz obecnie dostępu do konsoli systemu? Jak nie będzie chętych to pisz na priv, spróbuje pomóc. Pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach