Skocz do zawartości
scz

Darmowy Internet Z Tele2

Polecane posty

ja już testowałem nie licząc skaczącego pingu oraz czasami że mnie rozłącza jest OK :) zresztą za free można ryzykować :)

A ja nie mam wogóle linii tp :) Mam już swoje doświadczenia z tele2 (oczywiście odradzam) ;P Pozatym jak 1 Mbit to dziadostwo.

wiesz 1mb/s za darmo przez 3m-c? darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby ... dają za darmo to ja biorę :)

wiesz 1mb/s za darmo przez 3m-c? darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby ... dają za darmo to ja biorę :)

No właściwie tak :) gdybym miał mozliwość też bym brał. Jestem tylko ciekawy czy na jeden numer telefonu można mieć jednocześnie 2 usługi ADSL.

nie można - ale jak sie da jakiś rozdzielacz sygnału to można. ale w moim przypadku jak umowa z TP sie skończyła to założyłem sobie darmowego tele2 :)

lol malo 1 mb ... jak ma kilka razy wiecej ... nie ma co wyeplniac jeszcze znajac tele2 po 3 miesiacach beda problemy z rozwiazaniem umowy darmowego neta (:

lol malo 1 mb ... jak ma kilka razy wiecej ... nie ma co wyeplniac jeszcze znajac tele2 po 3 miesiacach beda problemy z rozwiazaniem umowy darmowego neta (:

zobaczymy ja tam nic nie podpisywałem nawet regulaminu nie dostałem :)

chciałbym również powiedzieć że do internetu tele2 jest stały adres IP :)

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się