holee 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2006 Witam; Mam pytanko do uzytkownikow darmowego hostingu host.sk . Jak sie zalogowac do phpMyAdmin na tym serwerze, bo kurcze probuje wpisywac swoj login/password i jakos nie moge. A chce sie tam dostac bo w bazie nie mam polskich literek Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2006 a co, zadnego supportu oni nie maja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
holee 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2006 a co, zadnego supportu oni nie maja? Wiesz jak to jest na darmowych serwerach ;/ Niby jest forum, ale tam nawet im sie nie chce odpowiedziec, zreszta sprawdzaja kazdy post przed dodaniem na forum. Ja pisalem i jakos chyba go odrzucili Mam problem bo wpisujac swoje login/pass nie moge sie zalogowac, dlatego tez pomyslalem ze moze trzeba wpisac jakies inne dane, tylk jakie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PIKeR 1 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2006 www.webd.pl - 3,99zł www.vipserv.org - 4,99zł www.livenet.pl - 5zł Tylko nie mów, że Cię nie stać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majdan 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2006 Nie stać? A może ktoś nie potrzebuje płatnego, wystarczy mu darmowy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2006 Do bazy jest inne hasło niż do konta. Pamiętasz o tym? Login do bazy można podglądnąć po zalogowaniu do Panelu Admina. Można też zmienić hasło ja k nie pamiętasz. Pyzatym hosting jest chyba nieśmiertelny. Teraz pozostało tam tylko przekierowanie ale działa jak trza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach