Rostov 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2018 Szukam hostingu:— 50 zł/rok,— 5 GB pojemności,— 50 GB transferu miesięcznie,— obsługa najnowszych wersji PHP i MySQL,— SSH,— cron (brak limitu czasu pojedynczego zadania),— obsługa certyfikatów SSL (SNI),— darmowe certyfikaty Let's Encrypt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trustnet 38 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2018 wszystko mam spełnione, oprócz pojemności. za 50 zł to 2 GB, reszta jest. Wojtek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rostov 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2018 (edytowany) Z tym, że 49 zł to cena netto, ale OK. Czy można (jak np. w linuxpl) dokupić sobie na stałe kilka gigabajtów pojemności konta? Poza tym w specyfikacji nie widzę dostępu przez SSH. Edytowano Luty 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PawelKon 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2018 Na Arubie 5 zł miesiąc, polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rostov 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2018 Nie bardzo mam ochotę na VPS'a. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PawelKon 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2018 W takim razie myślę że ciężko będzie znaleźć w tej cenie 5GB pojemności. Potrzebujesz ich koniecznie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trustnet 38 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2018 (edytowany) Z tym, że 49 zł to cena netto, ale OK. Czy można (jak np. w linuxpl) dokupić sobie na stałe kilka gigabajtów pojemności konta? Poza tym w specyfikacji nie widzę dostępu przez SSH.Informacja o SSH jest w porównaniu pakietów https://www.smarthost.pl/porownanie-pakietow-premium A gigabajtów nie dokupuje się.po prostu można kupić wyższy pakiet. Wojtek Edytowano Luty 26, 2018 przez trustnet (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rostov 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2018 Hosting, oprócz WP, ma mi służyć do nagrywania audycji z radiowych stacji internetowych, stąd wymagane 5 GB pojemności, brak limitu czasu zadania crona oraz dostęp przez SSH, bo bardzo nie lubię edytowania crona przez panel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sprintdatacenter.pl 3 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2018 49 zł netto/rocznie - 10 GB - hosting small. Zapraszam https://www.sprintdatacenter.pl/tani-hosting Pozdrawiam Krzysztof Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rostov 0 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2018 @sprintdatacenter.pl: dziękuję za propozycję, ale brak SSH ją dyskwalifikuje. @trustnet: jak dowiedziałem się na chacie, na Waszej stronie - limit czasu pojedynczego zadania crona wynosi tylko 5 minut. A więc Wasz hosting odpada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach