Skocz do zawartości
atlab

Darmowe narzędzie do rozliczania urlopów w małych firmach.

Polecane posty

Cześć,

zrobiłem narzędzie, którym być może komuś z Was się przyda. Dedykowane jest małym firmom i startupom.

Służy do elektronicznego zgłaszania urlopów - pozwoli złożyć wniosek o urlop w kilka sekund. Zaoszczędzi Wam to czas potrzebny nieraz na odpytanie księgowej/kadrowej o pozostałą ilość urlopu.

Przełożeni mogą tak samo prosto akceptować lub odrzucać wnioski.

Narzędzie w podstawowej wersji jest darmowe. Dostępna jest aplikacja webowa oraz natywne aplikacje dla Androida i iOS'a.

Zapraszam do przetestowania i będę wdzięczny za feedback.

Adres:
https://urlopy.co

Strona świetnie wykonana, samego systemu jeszcze nie testowałem, ale po rozejrzeniu się na stronie co i jak wygląda super, powodzenia i wielu klientów! :)

Gość Rafiki

prosta i czytelna stronka na +

Sam projekt dość oryginalny i fajny... tylko zastanawia mnie jeden fakt, że jeśli ma to być narzędzie dla małych firm, to nie wydaje mi się aby małe firmy bawiły się w takie "narzędzia". Skoro ktoś ma kilku pracowników to chyba nie potrzebna mu aplikacja do wystawiania / rozliczania urlopów - ale nie wiem może się mylę :)

Wtedy generuje się sporo zapytań do (najczęściej outsourcowanej) księgowej/kadrowej. Bardzo dużo zależy od firmy.

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się