Emil. 2 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2017 Wykonam optymalizację, konfigurację, estetykę Twojego serwera CSGO. Poczynając od wiadomości na czacie/hud, spolszczeniu modyfikacji, przerobieniu modyfikacji, stworzeniu plików HTML niezbędnych do informacji opisu VIP, po konfigurację serwera pod poszczególny mod serwera. Zarówno mogę doradzić co wgrać lub co zrobić aby pozyskać nowych graczy na Twój serwer CSGO. Przyjmując Twoje zlecenie nie przyjmuje kolejnych innych, więc masz pewność, że serwer zostanie skonfigurowany jak najszybciej to możliwe. Jeżeli jesteś zainteresowany zapraszam do kontaktu w którym omówimy wstępne informacje. Kontakt: Gadu Gadu - 47129899 / PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 23, 2017 Cena paczki serwera CSGO AIM i DM? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emil. 2 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2017 Cena paczki serwera CSGO AIM i DM?Myślę,że do 50zł. Płatność z góry. Pracę będę wykonywać na własnym serwerze z możliwością wgrania modyfikacji na serwer klienta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 23, 2017 Zostaw mi na PW namiar na ciebie jakiś. Nie mówię że teraz, ale pewnie jakiś interes będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spoofy Zgłoś post Napisano Luty 23, 2017 Również skorzystam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach