Arkpra 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2017 (edytowany) Witam. Mam problemy z VPSem od firmy NETEASY. A konkretnie gdy próbuję tam zainstalować WordPress`a mam niesamowite problemy z prawami dostępów. Pytałem o to w ticketach, ale zostałem zbyty że na VPSach wystarczy gdzieniegdzie ustawić prawa 777 i Wordpressy powinny hulać. Próbowałem ustawiać, ale mimo to wiele wtyczek nie działa, Na przykład wp cache nie chce się nawet zainstalować, nie mozna też przełączać edytora z wizualnego na tekstowy. Czy spotkaliście się na VPSach z takimi kłopotami? Pozdrawiam Arek Edytowano Luty 10, 2017 przez Arkpra (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Luty 10, 2017 Debuguj To nie problem z konkretną firmą a z konfiguracją serwera WWW u Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkpra 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2017 Dzięki za odpowiedź. To VPS managed DirectAdmin więc po ich stronie jest config. Co mam debugować Wordpressy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Luty 10, 2017 WP_DEBUG daj na TRUE, będziesz więc wiedział skąd dokładnie wynikają problemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Luty 10, 2017 (edytowany) Ps. polecam sprawdzić error_logi Apache // administracje proszę o połączenie postów Edytowano Luty 10, 2017 przez l3szcz (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach