Consolatio 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2016 WitamProszę o szczerą ocenę mojego ostatniego projektu:Zakład PogrzebowyJak nazwa wskazuje jest to strona zakładu pogrzebowego z Katowic.Każda opinia oraz porada jest dla mnie ważna.Z góry dziękuję za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rachman 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2016 Jak dla mnie ok, co prawda ten kolor grafitowy/szary czy jak go nazwać na górze strony jakoś mgło mi wygląda troszkę, na dole już nie sprawia takiego wrażenia. Może dlatego że u góry tak zlewa się ze zdjęciem w podobnej tonacji koloru? Nie wiem tak jakoś... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agni 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2016 Moim zdaniem header na wszystkich podstronach jest niepotrzebny - meritum spada poniżej połowy ekranu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2016 Nie za duży kontrast jak na stronę zakładu pogrzebowego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
macieowski 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2016 header jak wspomnial kolega wyzej. wystarczy na glownej reszta za bardzo sie rozjezdza z nim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2016 Dobre podlinkowanie Co do strony to ten oficjalny partner zwłoki dostarcza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach