quakGRAPHIC 0 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2016 Witam!nazywam się Patryk Polak, chciałbym Wam zaoferować usługi graficzne. W branży działam od kilku lat, mam do zoferowania duży zakres własnych umiejętności oraz doświadczenie. Moim głównym atutem jest szybki kontakt z klientem oraz szybka realizacja projektu. Do każdego zlecenia podchodzę indywidualnie.Portfolio: http://quakstudio.pl/ Określę zakres prac jakie wykonuję:- tworzenie graficznych szablonów stron WWW- identyfikacja wizualna (logotypy)- bannery reklamowe- grafika użytkowa (bannery fb, yt, twitch itp)- wykonanie pojedyczych elementów graficznych- wizytówki- ulotki- oraz inneKontakt:GG: 46442454TEL: 794 976 478E-MAIL: quak1042@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
devon 50 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2016 Przecież dodałeś już taki sam temat. Możesz podpić poprzedni a nie spamować ciagle nowymi http://www.webhostingtalk.pl/topic/53604-wykonam-projektowanie-graficzne-projekty-www-logotypy-bannery-reklamowe-grafika-uzytkowa-inne/?do=findComment&comment=458283 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
quakGRAPHIC 0 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2016 Nie mogę edytować posta tam dlatego nowy temat zrobiłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
quakGRAPHIC 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2016 @f5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
quakGRAPHIC 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2016 @f5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
quakGRAPHIC 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2016 Zapraszam do zleceń! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
quakGRAPHIC 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2016 Czekam na zlecenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lindsey 19 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2016 Może zamiast czekać to weź się do roboty Samo z nieba nie spadnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
quakGRAPHIC 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2016 Może zamiast czekać to weź się do roboty Samo z nieba nie spadnie. Ale zlecenia są ale je wykonuje szybko i nie mam co robić A co masz na myśli abym się wziął do roboty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2016 Załóż firmę to będziesz miał więcej zleceń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
quakGRAPHIC 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2016 @Odświeżam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
quakGRAPHIC 0 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2017 @f5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MazuLuka 0 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2017 (edytowany) Strona nie działa. Edytowano Luty 7, 2017 przez MazuLuka (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
quakGRAPHIC 0 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2017 Domena się skończyła, nie mogę tematu edytować już aby zmienić portfolio. Proszę temat aby przenieść do kosza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2017 Dziwny jesteś... Skoro miałeś portfolio i zamówień sporo które szybko robiłeś to czemu jej nie przedłużyłeś? Reklama nowej "marki" jest na pewno bardzo pracochłonna.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
quakGRAPHIC 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2017 Dziwny jesteś... Skoro miałeś portfolio i zamówień sporo które szybko robiłeś to czemu jej nie przedłużyłeś? Reklama nowej "marki" jest na pewno bardzo pracochłonna.. Dane do domeny zapomniałem tak to bym przedłuzył bo odwiedziny były spore. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2017 (edytowany) Wystarczy e-mail z którego rejestrowałeś... Robisz strony a tego nie wiesz? Edytowano Luty 21, 2017 przez Westbam (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach