Borleon 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2016 Proszę o krótką krytykę odnośnie tego co Wam się nie podoba w tym projekcie sklepu www.tamilove.odbior.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lord101 18 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2016 (edytowany) Trochę za duże te zdjęcia/kafelki, wygląd jak styl "metro z windows 8". To bardziej jak blog wygląda a nie sklep. Edytowano Sierpień 31, 2016 przez lord101 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
devon 50 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2016 Wygląda fajnie, chociaż niektóre elementy można minimalnie zmniejszyć. Z drobnostek denerwuje ikonka wyszukiwarki która jest zbyt blisko lewej strony, responsywność działa dobrze. Pomyślałbym o zmianie układu strony produktu. Skoro większość nie ma opisów jak: http://www.tamilove.odbior.com/produkty/2-love-me.html - przenieść cenę na prawą stronę, kup na środek. Spróbuj bardziej "skondensować" treść, bardziej zwarta i jednolita bez dużych odstępów. Poza tym sklep wygląda naprawdę dobrze na obecne czasy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2016 Wg mnie ten szablon się nie nadaje na sklep. Za duże wszystko - brak konkretnego menu od góry (jest tylko w stopce? - dziwnie) Ogólnie kolorystyka OK choć nie wiem czy zwykły prestashop nie wygląda lepiej... Wszystko zależy od upodobań @edit Wow znalazłem po lewej stronie ale nie zmienia to faktu że bardzo mało widoczny ten wysuwany panel (powinien mieć inny kolor lub napis menu/ nawigacja czy coś takiego) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomek78 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2016 Według mnie wygląda to trochę bardziej niż blog, niż sklep (takie pierwsze wrażenie).G Grafika jest ładna, ale menu nie jest takie czytelne i intuicyjne jak powinno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach