Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2016 Witam zamierzam otworzyć sklep lokalny wraz ze sprzedażą internetową co proponujecie do łatwego ogarnięcia tych dwóch miejsc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lindsey 19 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2016 prestashop lub jak zawsze dedykowaną apkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2016 Najlepiej to program magazynowy z możliwością integracji stanu ze sklepem oraz programem FV. Ja akurat wybrałem Sobie taki system że mam w w nim bezpośrednio stany magazynowe, hurtownie,sklep oraz możliwość wystawienia FV. Przez zakupem lub wybraniem cms pod sklep wpierw go przetestuj bo u mnie było tak że jak bym kupił w ciemno to bym sobie krzywdę zrobił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2016 Najlepiej to program magazynowy z możliwością integracji stanu ze sklepem oraz programem FV. Ja akurat wybrałem Sobie taki system że mam w w nim bezpośrednio stany magazynowe, hurtownie,sklep oraz możliwość wystawienia FV. Przez zakupem lub wybraniem cms pod sklep wpierw go przetestuj bo u mnie było tak że jak bym kupił w ciemno to bym sobie krzywdę zrobił. Co to za system? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2016 (edytowany) System to ShopGold z modyfikacjami oraz innymi swoimi przeróżnymi dziwactwami Między innymi nie wybrałem presty z tego względu iż moduły które mi były potrzebne są płatne co po zsumowaniu dało niezłą kwotę. Jeśli chodzi o SG to nie można niby przerabiać kodu sklepu ale osobiście mi to nie przeszkadzało. Edytowano Lipiec 27, 2016 przez N0Name (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2016 System to ShopGold z modyfikacjami oraz innymi swoimi przeróżnymi dziwactwami Między innymi nie wybrałem presty z tego względu iż moduły które mi były potrzebne są płatne co po zsumowaniu dało niezłą kwotę. Jeśli chodzi o SG to nie można niby przerabiać kodu sklepu ale osobiście mi to nie przeszkadzało. Z tego co widzę to w wersji za 500 zł jest wszystko. A powiedzcie mi chłopaki jak wygląda integracja z kasą lokalną np w sklepie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2016 Mam jeszcze jedno pytanie do ciebie @N0Name ile zajmuje ci miejsca na dysku skrypt ze sklepem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach