Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
zenek

wp.pl pada coraz bardziej.

Polecane posty

Albo mi sie wydaje, albo wp.pl jest wycieta na zagranicy - jakis slepy routing jest.. pewnie juz nie placa powoli nawet za lacza...

swoja droga - ciekawe czy strony przez nich hostowane tez leza...

Albo mi sie wydaje, albo wp.pl jest wycieta na zagranicy - jakis slepy routing jest.. pewnie juz nie placa powoli nawet za lacza...

swoja droga - ciekawe czy strony przez nich hostowane tez leza...

skąd wiesz??? może bys podal wiencej argumentów

do szybkosci wczytywania się strony to powiem że jest nawet lepiej :)

strona się wczytuje mniej niz 1sec ;P

a ja czytałem, ze w grudniu czy kiedyś [ końcówka roku 2004 ] wp miało najwięcej wizyt w histori, zyski z reklam poszły w góre o 30 % zdaje się więc nie powiedziałbym, że "pada"

pozdro.

wtedy, kiedy pisałem tego posta, wp.pl była niedostępna z zagranicy. po paru godzinach ruch wrócił, ale w tym czasie był jakoś przerutowany w nicość - nie wyglądało to na awarie, tylko celową blokade, byc moze ktorys wierzyciel ich przyciskał

@irvinek: IMHO dobrze myślisz. Zazwyczaj tego typu "akcje" zamieniają się w swego rodzaju propagandę, która powoduje, że każdy chce wejść na "tą" witrynę. A skoro wiadomo, że wzrost liczby odwiedzin przyczynia się do wzrostu zysków z reklam, ponieważ są w stanie wyświetlić ich dużo więcej.

Tak więc wyniku oficjalnego ogłoszenia kiepskiej sytuacji finansowej firmy, staje ona na nogi. Spore rozbieżności, nieprawdaż? ;-)

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować