Driko120 0 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2016 Cześć Co to jest za funkcja Bulletproof? Ostatnio rozglądam się za VPS i napotkałem się na taki dodatek przy serwerze? Jak on działa? Szukałem w necie, ale nic konkretnego nie znalazłem. Z góry dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2016 U jakiego dostawcy?Może chodzi o sprawną ochronę przeciwko DDoS, może chodzi o ochronę prywatności i danych. Najlepiej spytaj u źródła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krysia5522 7 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2016 pewnie chodzi o to ze mają "wywalone" na nadużycia dmca itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amo 0 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2016 w większości przypadków bulletproof oznacza brak reakcji w przypadku zgłoszonych nadużyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wondero 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2016 Dokładnie, nie ma ingerencji dostawcy pomimo zgłoszeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach