Skocz do zawartości
tomasznonprofit

Szukam hostingu wraz z instalacją

Polecane posty

Witam

Odpalam trzy strony oparte na projektach Motocms.com, Każda z nich będzie powiązana z odrębną domeną oczywiście i potrzebne będą 3 subfoldery. Przydałby się nielimitowany transer.

Szukam firmy, która zaproponuje hosting na jednym serwerze dla tych 3 subfolderów.

Dodatkowo zainstaluje te trzy projekty. Wiem że trzeba wgrać pliki na serwer, ale dodatkowo należy przeprowadzić działania, które są opisane tutaj:

https://support.cms-guide.com/hc/en-us/articles/212927308

potem jeszcze w panelu motocms należy zarejestrować domenę, instrukcja tutaj:

https://support.cms-guide.com/hc/en-us/articles/203594590

Generalnie mam założony hosting w lh.pl, ale nie ogarniam spraw informatycznych.

Hosting musi spełniać koniecznie następujące parametry:

• PHP wersja 5.3.23+, 5.4.04+, 5.5.09+;
  • Zend Guard Loader;
  • Wspieracie bazy danych MySQL

Mój budżet za hosting i instalację 3 projektów wynosi 200 zł brutto.

To moim zdaniem uczciwa propozycja dla kogoś, kto się zna na tym systemie, lub podobnych.

W lh.pl i kilku podobnych firmach hosting 5G i nieorganiczony transfer (plus nieograniczona liczba adresów e-mail) kosztuje ok. 60 zł brutto rocznie. Zatem za samą instalację 3 projektów wychodzi dodatkowo 140 zł. Prosiłbym też po zakończeniu działań o (jeśli będą potrzebne) wskazówki, jak w podobnych sytuacjach działać w przyszlości, już indywidualnie. Ale może nie będzie to konieczne.

W lh.pl jest chat - ril tajm, bez przesadyzmu ja tego nie potrzebuję, ale jeśli (podkreślam) byłaby potrzeba jakiś support w ramach hostingu by się przydał. To chyba już norma, nie ...

Ewentualnie jeśli nie masz takiego hostingu, mogę oprzeć się na serwerze lh.pl, a za instalkę zapłacić Ci 140 zł. Udostępnię oczywiście hasła do MotoCMS. Zainteresowanych proszę o kontakt pod adresem tomasz.t@hotmail.com

Z poważaniem

Tomasz

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się