t9omek 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2016 Witam, dzisiaj po przejściu na stronę ukazał mi się taki widok (Se connecter au Webmail...) Sprawdziłem czy DNS są ustawione poprawnie i okazało się że tak (dla pewności usunąłem i wpisałem jeszcze raz) Co może być przyczyną złego funkcjonowania ? Zastanawia mnie również komunikat w panelu OVH ?( Vous utilisez actuellement) Jeszcze nie korzystałem z zakładki "strefa DNS" ograniczałem się tylko do wpisania DNS w "zarządzanie DNS" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2016 Jeżeli domena nie wskazuje na DNSy OVH to nie możesz ustawić dla niej strefy. Strefę ustawiasz tam gdzie masz dodaną domenę na serwerze DNS. Sprawdziłem w whois czy DNSy się zmieniły? Odczekałeś 30 godzin na propagację od ostatniej zmiany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
t9omek 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2016 (edytowany) Dzięki za odpowiedz, panel ovh pokazuje że DNS są już aktywne tak samo jak whois Nie czekałem 30 godz na propagację ale dzisiaj już na niej pracowałem (zainstalowałem Wordpress itd) i wszystko było ok Edytowano Kwiecień 18, 2016 przez t9omek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2016 To zobacz sobie jeszcze jak widzi twój system. Które dnsy. Nslookup. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
t9omek 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2016 system widzi inne DNS, IP DNS który widzi system :91.237.52.174 nie jest żadnym z moich ale z tego co widzę należy do biznes hostu, dziwne ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2016 dziwne ? nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
t9omek 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2016 nie Będę wdzięczny jeśli mi to trochę rozwiniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2016 Będę wdzięczny jeśli mi to trochę rozwiniesz Adresy serwerów DNS nie muszą (i zwykle nie są) identyczne z serwerem na którym masz stronę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lord101 18 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2016 Te kilka godzin musisz odczekać. Ciekawe narzędzie jest też w linku niżej: http://www.intodns.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach