Skocz do zawartości
tommyrg

vps na 2 wordpressy

Polecane posty

max dzienny ruch, 2k

max transfer, nie wiecej niz 50-100gb miesiecznie

max aktywnych userow 100

potrzebuje vpsa (wydaje mi sie, ze dedyk to za duzo) z opcja/dodatkiem na support. w sensie nie chce managed bo bede chcial tam testowac rozne wersje php i miec mozliwosc instalacji czego chce bez czekania, wiec potrzebuje roota, z drugiej strony chcialbym miec opcje na support rzetelny gdyby pojawily sie jakies problemy.

jakies firmy godne polecenia? jak mowie, nie chodzi o budget hosting, wazna jest:

- dostepnosc,

- szybkosc (wiec bez miejsc gdzie "sciskaja" vpsy),

- jakosc supportu

Witam

Z całym szacunkiem do firmy MicroVPS ich aktualny support nie istnieje. Gdy kupowałem VPS u nich rok temu byłem zachwycony wręcz odpowiedziami. Za cenę kebaba jak to się mówi otrzymywałem fachową odpowiedź. Teraz mija 5 dzień bez odpowiedzi na moje zapytanie. Proste logiczne pytanie o lagi na VPS o konkretnej godzinie.

Tyle o supporcie. Jeśli chodzi o stabilność VPS to Micro jest godne polecenia. Mają przyjemny panel.

Pozdrawiam

Możesz doprecyzować? Problemy z serwerem czy z konfiguracją i support płatny za konfigurację?

Jeżeli chcesz sam serwer z rootem to weź sobie https://hitme.pl/serwery-vps-ssd/ jeżeli chcesz z DA i wsparciem dodatkowym to https://hitme.pl/hosting-vps/

Chodzi bardziej o konfiguracje wstepna, powinienem sobie poradzic, ale tak na wszelki wypadek - najlepsza bylaby opcja dodatku np. na miesiac w postaci supportu

bede chcial tam testowac rozne wersje php i miec mozliwosc instalacji czego chce bez czekania, wiec potrzebuje roota, z drugiej strony chcialbym miec opcje na support

Czyli Ty psujesz, a support naprawia? :D

Przypomnij się na prywatnej, to coś zaproponuję.

Czyli Ty psujesz, a support naprawia? :D

Przypomnij się na prywatnej, to coś zaproponuję.

Przypomne sie, ale mniej-wiecej tak moznaby to okreslic... w ostrych slowach z tym psuciem! :D

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się