Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
???

Problem z ekranem po zablokowaniu skrótem windows+l

Polecane posty

Witam, panowie otóż mam dziwny problem, sprawa wygląda tak, że jeżeli po odejściu od PC wciskam windows+l czyli blokuje pc i po chwili czarny ekran się robi, problem jest w tym, że jak wrócę i klikne coś na klawiaturze to albo normalnie włączy mi się pulpit, albo właśnie to się nie zrobi tylko zmieni mi sie ikonka na monitorze na niebiesko z żółtego a słyszeć słyszę na słuchawkach, że się odblokowało a obraz dalej czarny jest, widac że się trochę rozjaśnił, ale dalej czarny. Jedyny sposób mam na to, że klikam włącznik pc po chwili sie wyłącza i znow wciskam i pojawia mi się ekran taki jak powiniem być po odblokowaniu ekranu(nie wlacza mi sie od nowa pc) taki sam problem występuje jak bym odszedł bez blokowania komputera i wrócił po np. 1h. Moze ktoś z was miał taki problem i wie jak temu zaradzić? grafika pada, sterowniki?

post-18907-0-18365900-1458636853_thumb.jpg

post-18907-0-01979500-1458636864_thumb.png

problem ze wstawaniem komputera po uśpieniu lub hibernacji

poprostu wyłącz te funkcje w zarządzaniu energią i nie używaj swojego skrótu

problemy ze zgodnością, spróbuj zmienić opcje w bios

słyszę na słuchawkach, że się odblokowało a obraz dalej czarny jest, widac że się trochę rozjaśnił, ale dalej czarny.

Wygląda jakby ci się nie włączało podświetlanie w matrycy - obstawiałbym raczej problem z monitorem. Jak masz możliwość to sprawdź z innym komputerem/laptopem.

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować