Lixeroo 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2016 Cześć, jestem trochę zielony w tych sprawach, czy mógłby pomóc mi ktoś z połączeniem domeny z vps? obywa stoją na ovh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 17, 2016 Najprościej to skierować w strefie DNS (tam gdzie rejestrowałeś domenę) główny rekord A i ew. www na adres IP serwera VPS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2016 Tak jak wyżej podepnij domene pod dnsy z OVH i wydeleguj rekord A na adres ip serwera, to jest najprostszy sposób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lixeroo 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2016 dobra, jakos to ogarne, dzieki za pomoc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lindsey 19 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2016 możesz zawsze zainstalować panel np VestaCP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 17, 2016 Najpierw niech ogarnie podstawy i jak działa domena i dns Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lixeroo 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2016 okej, ogarnąłem wszystko, nie wiem jak to zrobiłem ale działa, jestem zielony w tych sprawach, ale wielkie dzięki Panowie za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach