nvu 24 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2016 Cześć, mam takie pytanie posłużmy się przypadkiem reklam adsense i responsywnej strony. Obecnie na końcu artykułu są dwa bannery 300x250 i w mobile wychodzi to jedno pod drugim co łamie zasady adsense (maksymalnie jedna jednostka może się wyświetlać na telefonie w "jednym momencie") stąd jak rozwiązać taki problem ? Ukrywanie bloku odpada bo adsense nie zezwala, responsywna reklama adsense nie wiele pomaga bo ustawienie wysokości i szerokości na 0 to też nie rozwiązanie... Ktoś, coś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2016 (edytowany) śmieciowy ruch z googla odfiltrowuje mi opera takimi regułkami *://oauth.googleusercontent.com/**://apis.google.com/**://*plusone.google.com/**://*.analytics.google.com/**://*.googleadservices.com/**://*.googletagmanager.com/**://*.google.com/adsense/**://*.google-analytics.com/**://*.googletagservices.com/**://*.googlesyndication.com/**://translate.googleapis.com/* Edytowano Luty 3, 2016 przez kori (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2016 kori co to ma wspólnego z tematem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2016 (edytowany) pisał coś o adsense, więc chciałem mu pomóca że to reklamy, więc trzeba je blokować Edytowano Luty 4, 2016 przez kori (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2016 A przeczytałeś ze zrozumieniem pytanie nvu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2016 Matko boska : x ktoś rozsądnie pomoże ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2016 pisał coś o adsense, więc chciałem mu pomóc a że to reklamy, więc trzeba je blokować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach