krk 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2016 Witam Mam taki problem zainstalowalem sobie serwer ts3 i zapomniałem zapisać haslo do serwer admina i token. Jednak odczytałem je jednak w pliku /doc/privilegekey_guide.txt . Teraz jak odpalam klienta i wchodze na serwer to prosi o podanie tokena. Podaje ten token co jest w tym plik a wyrzuca mi błąd: o co tu chodzi bo siedzę od wczoraj i nie mogę tego ogarnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filip_b 19 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2016 (edytowany) Możliwe że wykorzystałeś token logując się na serwer z innym unikalnym ID, po czym zmieniłeś Identity w ustawieniach klienta. Settings > Identities. Ewentualnie sprawdź jeszcze czy w ustawieniach zakładek nie masz niepoprawnego identyfikatora. Edytowano Styczeń 18, 2016 przez filip_b (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2016 Od nowa instalacja najlepsza opcja :> i nie zaspać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enceladus 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2016 Możliwe że wykorzystałeś token logując się na serwer z innym unikalnym ID, po czym zmieniłeś Identity w ustawieniach klienta. Settings > Identities. Ewentualnie sprawdź jeszcze czy w ustawieniach zakładek nie masz niepoprawnego identyfikatora. chyba że po wejściu na serwer pokazuje mu się okno do wpisania tokenu token też jest na samym początku w logach serwera o ile dobrze pamiętam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2016 Najlepiej to nowa instalacja, istnieje tez opcja wyciągniecia lub zmiana w bazie sqlite. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oliver84 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2016 (edytowany) do lini startowej dopisac serveradmin=wymyslone_haslo i po kłopocie. Edytowano Styczeń 20, 2016 przez oliver84 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2016 do lini startowej dopisac serveradmin=wymyslone_haslo i po kłopocie. ten sposób nie działa, postawiłem na nowo serwer tak jak koledzy radzili i po kłopocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2016 I dobrze:P instalacja ts3 to i tak 5 minut... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2016 I dobrze:P instalacja ts3 to i tak 5 minut... Ale czasem później konfiguracja to masakra. ja kiedyś po formacie nie miałem admina to admin password w konfigu pomógł. Później yatqa i ogień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach