Dylu 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2016 Witam, czy macie może bota do ts3 najlepiej z funkcją poke? Mogę także zapłacić jakąś sumę za bota. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2016 JTS3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
??? 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2016 może tutaj zagadaj? http://www.yuribot.pl/ GG:2660269 właściciela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dylu 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2016 JTS3 bot chyba nie ma funkcji poke,racja? Ok już pisze na gg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2016 Jak to nie ma? Sam go używam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dylu 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2016 Masz może gg? Bo ja mam tego bota na kompie ale na prawdę nie widzę configu do poke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach