Wyzima 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2015 (edytowany) Witam, mam mały problem z panelem GamePanelX. A mianowicie przy odpaleniu serwera (każdego) w tym przypadku Minecraft wywala błąd o taki: Serwer uruchamia się normalnie, działa przez jakieś 5 sek no i wywala w/w błąd. Nie mam pojęcia jak sobie z nim poradzić, na forum wsparcia nic konkretnego nie wyczytałem. Dodam że robię to już 3 raz od samego początku z wieloma poradnikami i nadal to samo. Testowałem na dwóch serwerach. Jeśli ktoś wie jak rozwiązać owy problem to bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam. Edytowano Kwiecień 10, 2015 przez Wyzima (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Maciej 42 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2015 Polecenie screen -wipe nie pomaga? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wyzima 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2015 (edytowany) Po wpisaniu tegoż polecenia otrzymuje coś takiego: There is a screen on: 11793.pts-0.nht (04/10/15 15:12:35) (Detached) 1 Socket in /var/run/screen/S-root. Niestety nic to nie pomaga... . Edytowano Kwiecień 11, 2015 przez Wyzima (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach