ERROR 1 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2014 Witam. Planuję otworzyć duży serwer minecraft (+ 500 slotów) i zobaczyłem ciekawą ofertę na hostingu Hetzner z niemiec. Proszę o napisanie opini na temat tej serwerowni (chodzi mniej więcej czy nie będzie wysokich pingów oraz lagów serwera). http://www.hetzner.de/hosting/produkte_rootserver/ex60 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2014 Hetzner jest OK, tylko IIRC to blackholują IP przy DDoS-ie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2014 Do minecrafta pingi maja małe znaczenie. Lepiej bierz na dyskach ssd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia.szafranska 0 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2014 Moja firma korzysta z Hetznera i bardzo sobie cenimy. Pomimo, że poza Polską, to bardzo dobra lokalizacja - Berlin. Uptime na poziomie 99.95%. Czasami jest mały problem z DNS ale naprawdę sporadycznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2014 Pomimo, że poza Polską, to bardzo dobra lokalizacja - Berlin. Do Berlina to oni mają kilka setek km... Kiedy wrzucisz jakiś link spamujący? Bo jakoś bez ładu sie wypowiadasz.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2014 lokalizacja - Berlin 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ERROR 1 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2014 A jeżeli chodzi o ANTY DDOS (Firewall) to jak się sprawuje ta firma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2014 A jeżeli chodzi o ANTY DDOS (Firewall) to jak się sprawuje ta firma? Niezbyt dobrze. W przypadku ataku blokują IP serwera aż ustanie atak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Melman 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2014 Też korzystamy z serwerowni Hetznera z tym, że serwerowania jest w Norymberdze, a nie w Berlinie. Serwer ma prawie 100% uptime, a biorąc pod uwagę ceny w pl nic lepszego nie da się uzyskać. Ewentaulnie proszę sprawdzić sobie server4You (holandia) - jakiś czas temu ceny mieli bardzo dobre, a przez rok czasu z górką ani razu nic się poważnie nie pokrzaczyło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
true 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2014 Niezbyt dobrze. W przypadku ataku blokują IP serwera aż ustanie atak. Nadal mają taką politykę? Wydawało mi się, że wprowadzili ochronę przed ddos. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2014 Nadal mają taką politykę? Wydawało mi się, że wprowadzili ochronę przed ddos. Nadal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Melman 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2015 na golcu zdaje się nie blokują, ostatnio mieliśmy atak ddos z chin i całością zajmowali się nasi admini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2015 Jak tam teraz sytuacja wygląda? Można pierdoły trzymać? Potrzebuję jednego maluszka, a Kimsufi/SYS nie chcę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach