bicek 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2014 Witam, Chciałbym się dowiedzieć, to znaczy jeśli znacie, podeślijcie mi listę darmowych serwerów VPN, bądź jakiś program. Będę wdzięczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Maciej 42 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2014 CyberGhost VPN. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bicek 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2014 Juz testowałem. Coś lepszego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 25, 2014 Ja korzystałem z WASEL PRO w wersji trial. Bardzo fajny program ale niestety trial tylko darmowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bicek 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2014 Dzięki wielkie! Jeszcze jakieś propozycje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ASKar Zgłoś post Napisano Październik 25, 2014 (edytowany) vpngate.net - Bardzo dobrze działa z aplikacją SoftEther VPN Edytowano Październik 25, 2014 przez ASKar (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach