lamironi 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2014 Otrzymałem dzisiaj jakąś "super ofertę" serwer za 89,99 zł (brutto) na 24 miesiące. http://www.shop-zone.com.pl Wszystko oprócz pojemności konta (200GB) bez ograniczeń. Oferta sama w sobie jest ciekawa, ale ładować się w hosting niepewny i niesprawdzony na 24 miesiące bym nie chciał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2014 Brak danych firmy, serwer w OVH z polskim IP. To nowa domena, raczej nikt nie słyszał o tej "firmie": created: 2014.08.19 13:17:08 Otrzymałem dzisiaj jakąś "super ofertę" serwer za 89,99 zł (brutto) na 24 miesiące. Gdzie dostałeś taką ofertę na PW? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dmho Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2014 (edytowany) Ciekawostką jest, że nie można znaleźć żadnych danych. Szukanie po numerze "789 166 958" też niewiele daje, więc bardzo podejrzane to wszystko. Szczególnie że 200gb za 80zł to mało kto może dać A i ciekawostka w robots.txt User-agent: *Disallow: / Edytowano Sierpień 25, 2014 przez dmho (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamironi 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2014 Ofertę dostałem na maila. Maila musieli wziąć z jednego z moich serwisów. Temat wiadomości Czy ktoś tu oszalał Dalej w treści: Czy ktoś tu oszalał ? TAK....MY ! SZALONE 7 DNI !!!!SERWER BEZ LIMITÓWSERWER W NAJNOWSZYM DATA CENTER, OBSŁUGA SERWERA PO POLSKU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2014 (edytowany) Po przejęciu forum przez nazwa.pl i zmianach w regulaminie zdecydowałem się usunąć wszystkie swoje posty. Cześć. Edytowano Wrzesień 20, 2017 przez linoskoczek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2014 Szczerze mówiąc, to ta ich strona wygląda jak słaby scam. Bardzo ciekawie wyglądają te podglądy: http://www.shop-zone.com.pl/images/gotowe_sklepy/zwierzeta3.jpg (@ eStore?). A w opisie mail: software@vp.pl. Trzymałbym się z daleka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamironi 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2014 Do są du nie mam zamiaru nikogo podawać (takich rozmaitych reklam dostaję sporo, zwłaszcza na adresy gdzieś upublicznione), a zamówić też nic u nich nie zamówię, skoro są zupełnie nieznaną firmą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach