MrMatiXxD 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2014 Witam, poszukuję osoby która była by tak miła i za sponsorowała serwer na platformie TeamSpeak 3. Mam już swój własny pomysł jak rozkręcić taki serwer. Jeśli jesteś gotowy mi zaufać to uwierz że nie będziesz tego żałował. Więcej informacji poprzez kontakt.Kontakt:E-Mail: mateusz.mateo42@gmail.comGG: 4080376 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2014 Taki serwer kosztuje 10zł miesięcznie, daj spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2014 Masz świetny pomysł by rozkręcić taki serwer. Wiec wykup licencje która pozwoli ci na tym zarobić i bez problemów za 30zł masz "BISNES"... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IStreamPL Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2014 Sezon 2014 zaczynał za otwarty. Szkoło wróć 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2014 I tak tyle, że nie ma 97 w mailu, ale nazwa użytkownika mówi sama za siebie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PCziomal 16 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2014 Domyślam się, że "pomysłem" jest spam gdzie się da . A 10 zł szkoda mu wywalić, bo przecież za darmo może pogadać z kolegami i we wrześniu porzuci "biznes" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach