Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
outmc

Telefon do pewnej kwoty

Polecane posty

Witajcie

Ponieważ kończy mi się powoli umowa z operatorem Play zastanawiam się nad nowym telefonem.

Chciałbym na telefon przeznaczyć kwotę 800/850 zł

Na czym mi zależy :

Na pewno na szybkości działania : korzystam z wielu aplikacji np facebook, gmail, aplikacje dostępu do kont bankowych , google maps, olx,

Sensowny aparat z lampą błyskową : robię głównie zdjęcia płyt CD .

Na chwilę obecną jestem posiadaczem telefonu iphone 3gs więc w jakimś tam stopniu znam system ios ale jeśli miałbym się "przenieść" na androida to co zrobić z kontaktami ?

Bardzo proszę o jakieś sugestie z linkami do opisu telefonów.

Dziękuję ślicznie

Moto G. Kontakty przenosisz eksportując je na starym telefonie do Google. Jak już będą w Google Contacts, to pojawią się automatycznie na każdym powiązanym z tym kontem droidzie.

Ja bym na twoim miejscu zainteresował się Samsungiem Galaxy s3 LTE.
W tych pieniądzach go kupisz, ma 2gb ramu, lte, 4 rdzeniowy procesor i jest w tym momencie jednym z lepszych tańszych smartfonów (wydajnościowo ~ jak starszy brat - s4 ).
Pozdrawiam

tak jak mówiłem , jest to telefon zdecydowanie droższy niż pisałem dlatego odpada.

Jakieś inne propozycje ?

kupiłem niedawno goclever insignia 5 za 600 zl brutto.

mi zależało na cenie, dużym ekranie, musiał być nowy, faktura, szybkości działania + fajny bajer to 2 baterie.

Motorola Moto G - najnowszy Android bez syfiastych dodatków od producenta z prędkością działania przewyższająca smartfony 2-3 razy droższe.

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować