Diego164 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2014 WitamJestem webmasterem witryny http://foxen.pl - "Strona o tematyce webmasterskiej, a dokładniej o CMS WordPress i Joomla a także od czasu do czasu o SEO". Szukam obecnie sponsora ktory bylby sklonny zaoferowac miejsce na stronę internetowa. Strona chwilowo znajduje się na darmowym hostingu. Owszem, stać mnie na hosting, ale myślę, że warto nawiązać współpracę z firmą świadczącą usługi hostingowe. Ogólnie o stronie mogę napisać tyle, że jest nonstop rozwijana, posiada już stałych bywalców a treści są aktualizowane min. raz w tygodniu. Co mogę zaoferować? Jak narazie niewiele, ale m.in.: >banner na stronie glownej, a dokładnie poziomy. >artykuł sponsorowany >napis, ze strona jest hostowana (lub sponsorowana) przez sponsora w informacjach o stronie. Proszę o kontakt w tym temacie lub na priv. Mam nadzieję, że napisałem to w odpowiednim dziale. Jeżeli nie, proszę o przeniesienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2014 Napisz do nas na adres: sales [at] mzone-net.eu Opisz dokładnie co oferujesz, jakie są statystyki strony itp. Dopisz, że z WHT. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2014 Hej, Chętnie zasponsorujemy taki projekt - jeśli oferta aktualna to prosba o kontakt pod adresem marek@biznes-host.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diego164 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2014 Jeżeli jest jeszcze ktoś zainteresowany powyższym wątkiem to zapraszam do kontaktu: slimxshadyxshow[at]gmail.com Panowie wyżej zaproponowali współpracę, ale nie odpisują na wiadomości email (?) . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2014 Ale niecierpliwy, 30 minut od maila i już że nie odpisuje Odpisałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2014 Twoje zgłoszenie jest analizowane, trochę cierpliwości :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diego164 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2014 Aha. Dzieki za info Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diego164 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2014 Przepraszam, że nie odpisuje na maile do niektórych, bo nieogarniam tego napływu propozycji, ale niestety wątek można zamknąć. Dziękuję, że tak dużo osób proponowało mi współpracę Pozdrawaim WAS serdecznie i życzę miłego dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach