xKarolusx 0 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2014 (edytowany) Witam Potrzebowałbym serwer vps na dosłownie 1 dzień na testy a nawet krócej, do postawienia serwera minecraft i przetestowania skryptu sklepu, chodzi tutaj głównie o skrypt, sam serwer to czysty silnik bez żadnych pluginów więc obciążenie minimalne. Pozdrawiam Edytowano Marzec 24, 2014 przez xKarolusx (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzejkob 9 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2014 Łap. Test serwera - 7dni. http://webh.pl/serwery-vps-ssd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xKarolusx 0 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2014 "Weryfikacja numeru telefonu" czy aby na pewno darmowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzejkob 9 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2014 Jak nie ma nigdzie gwiazdek lub kruczkow to darmowa Wysłane z mojego GT-S8530 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xKarolusx 0 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2014 Jak nie ma nigdzie gwiazdek lub kruczkow to darmowa Wysłane z mojego GT-S8530 No właśnie jak nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
csmaro 0 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2014 ogicom.pl tam też możesz testa na 14 dni wziąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzejkob 9 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2014 Testowe serwery VPS w Ogicom są jak kalkulatory Wysłane z mojego GT-S8530 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2014 https://digitalocean.com/ ma billing godzinowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2014 (edytowany) Po przejęciu forum przez nazwa.pl i zmianach w regulaminie zdecydowałem się usunąć wszystkie swoje posty. Cześć. Edytowano Wrzesień 20, 2017 przez linoskoczek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k.kozak 49 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2014 (edytowany) "Weryfikacja numeru telefonu" czy aby na pewno darmowa? Skorzystanie z okresu testowego w Webh.pl jest całkowicie bezpłatne. Klient nie jest obciążany żadnymi kosztami, a numer telefonu jest podany w celu weryfikacji i jest to swego rodzaju zabezpieczenie przez automatami zakładającymi takie usługi. Proszę zwrócić tylko uwagę, że na Webh.pl minecraftow stawiać nie wolno. Takiego ograniczenia nie ma w Ultimahost.pl (tutaj test również dostępny). Edytowano Marzec 25, 2014 przez k.kozak (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach