mordrag 0 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2014 czesc co powinna zwierać nowa strona w htm5 i css3 bo jestem zielony z tego? znam starego html-a. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2014 Cześć, nowa strona powinna zawierać treść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2014 czesc co powinna zwierać nowa strona w htm5 i css3 bo jestem zielony z tego? znam starego html-a. To znaczy? O co Ty w ogóle pytasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mordrag 0 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2014 (edytowany) jak ma wyglądać nowa strona w html5? wiem że sa jakieś nav i nic poza tym. Edytowano Marzec 15, 2014 przez mordrag (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2014 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mordrag 0 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2014 sorry angielskiego nie znam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2014 sorry angielskiego nie znam. Sorry, to się naucz. W tej branży to raczej podstawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pawel5 0 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2014 nowe tagi w html 5 się pojawiły nav, foot, artile, footer, także obsługa mediów bez potrzeby flasha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2014 nowe tagi w html 5 się pojawiły nav, foot, artile, footer, także obsługa mediów bez potrzeby flasha To tylko niewielka część. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dether 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2014 Wpisz w youtube HTML5 tutorials i rezasz. Nie znasz angielskiego? Google: "darmowy kurs HTML5" tyle w temacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach