mateo 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2014 Witam, mam do sprzedania 4 pule adresowe PI : /24 /23 i /22 - lacznie 1792 aqdresy IP numer ASN pod ktory sa przypisane sprzedaz lacznie z firma sp. z o.o. na ktora adresy sa zarejestrowane (dzieki temu przekazanie adresow IP jest zgodne z polityka RIPE gdyz nie zmienia sie uzytkownik adresow) sp z o.o. o kapitale zakladowym 50 000 zl zarejestrowana w 2009 bez zobowiazan dlugoterminowych , bez zaleglosci finansowych bez pracownikow, wszystkie sprawozdania do sadu zlozone o czasie za doplata mozliwosc dolozenia do sprzedazy duzej ilosci sprzetu typu serwery/dyski/switche/kvmy/licencje DA sprzedaz odbywalaby sie w 2 krokach - umowa wstepna z zakresleniem daty i zakresu po podpisaniu spolka jest sprzatna z wszystkich umow typu telefonia, leasingi, umowy najmu etc krok drugi i ostatni to umowa notarialna zakupu 100% udziałow w spolce wszelkie oferty i zapytania prosze na priv'a od razu zaznaczam ze cena oczekiwana jest rynkowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateo 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2014 od razu zaznaczam ze cena oczekiwana jest rynkowa cena oczekiwana jest nizsza niz podana w n/w badanaich: http://www2.marketwire.com/mw/frame_mw?attachid=2507338 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateo 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2014 nadal aktualne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja1 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2014 witam, jestem zainteresowany, proszę o kontakt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ObslugaPC 0 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2015 jesli aktualne to jestem zainteresowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach