Skocz do zawartości
kawasaki

Szablon WP One Page

Polecane posty

Witam,
Potrzebuje zakupić w dobrych pieniądzach szablon pod wordpressa, ma być to one page, lub jak niektórzy mówią single page. Chodzi o to, że nie ma innych podstron, jest tylko jedna strona główna na której wszystko jest, menu by musiało zjeżdzać do odpowiednich miejsc na stronie.
Pod menu slidebox :)
To tyle, chciałbym znać około cene czegoś takiego.
Już nic prostszego chyba nie ma, prawda?
Dziękuję i Pozdrawiam.

Wzorzec: http://icarsoftware.com/

Myślałem, że się zmieszcze.
Ma ktoś może cos podobnego do edycji darmowego, albo juz może wykonywał już coś takiego i by oddał w fajnej cenie.
Nie mam funduszy na profesjolane projekty.
Korzystam z tego co mam :]

Ja doskonale rozumiem, ale mierzmy siły na zamiary.

Na Twoim miejscu poszukałbym fajny szablon na TF, HTMLowy, a potem go sobie zakodował do WP. Swoją drogą, po co w ogóle WP przy pojedynczej stronie z sekcjami?

Zrobię ci to za 80zł pod warunkiem, że będe mógł wykorzystać tweeter bootstrap, z dowolnym, wybranym przez Ciebie themem. I bardzo szybko to zrobię, ale zaznaczam, ze bez wdrożenia do WP, ale będziesz miał przejżysty kod, i możliwość edycji html. Tak to kiedyś najwyżej jak uznasz to za konieczne to ci wgram to do WP za kolejne 80 zł i myślę, że będziesz zadowolony :).

Kontakt najlepiej gg 8131757 bądź gadeawzuki@gmail.com

Zrobię ci to za 80zł pod warunkiem, że będe mógł wykorzystać tweeter bootstrap, z dowolnym, wybranym przez Ciebie themem. I bardzo szybko to zrobię, ale zaznaczam, ze bez wdrożenia do WP, ale będziesz miał przejżysty kod, i możliwość edycji html. Tak to kiedyś najwyżej jak uznasz to za konieczne to ci wgram to do WP za kolejne 80 zł i myślę, że będziesz zadowolony :).

Kontakt najlepiej gg 8131757 bądź gadeawzuki@gmail.com

Dziękuję za ofertę.

Na dzień dzisiejszy przemyslałem sobie dokładnie i będe próbował szukać czegoś może gotowego, albo sam jakoś przerobie szablon gotowy, żeby to miało ręcę i nogi.

Jednak jak w najbliższym czasie mi się to nie uda, raczej będę się odzywał na podany kontakt :)

Pozdrawiam i Dziękuje.

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się