PBIP 0 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2013 Witam, poszukuje strony na której nie ma haczyków z domenami, gdzie w pierwszym cyklu rozliczeniowym płace powiedzmy 20zł a w następnym 20, nie to co na 1and1, mam za 9 złotych i muszę Ciągnąć przez ileś lat. Domena musi być taka, która zawsze mogę zerwać, jak nie chce jej opłacać, zrywana jest umowa i nie ciągnie mnie ona do żadnych dopowiedzialności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2013 OVH. Ceny rejestracji za pierwszy i kolejne lata nadal są różne, ale jawne i możesz zrezygnować po każdym roku, również po pierwszym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartm 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2013 masternet.pl - tanio i bez haczyków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2013 polecam ci hekko.pl tanio i bez haczyków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2013 Zapraszam do nas, domena PL odnowienie tylko 46.10 złotych netto. Żadnych haczyków, nie ma obowiązku odnowienia. http://www.mzone-net.eu/index.php?d=domeny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mondziu 2 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2013 rafo - w Hekko domena PL za darmo w momencie zakładania hostingu za minimum 7 dych. W drugim roku przedłużenie kosztuje 54 brutto. Czyli generalnie bardzo tanio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2013 rafo - w Hekko domena PL za darmo w momencie zakładania hostingu za minimum 7 dych. W drugim roku przedłużenie kosztuje 54 brutto. Czyli generalnie bardzo tanio. Mondziu ja wiem, trzymam tam domeny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mondziu 2 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2013 Ale domeny PL? Ja mam u nich PL i regionalki, już od lat. Nie ma problemów, to też nie ma zmiany operatora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2013 Tak Pl, zresztą, wszystkie tam trzymam. Jakoś ovh mnie do siebie nie przekonało a dodatkowo jestem za wspieraniem polskich firm 5 zł więcej ale zawsze u nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach