Mati010 0 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2013 Witajcie, chciałbym pokazać wam do oceny moją stronę z portfolio. Chciałbym wiedzieć czy ogólnie stronka jest czytelna dla was oraz co zmienić/poprawić jeżeli trzeba. http://Graph4fun.net Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Orden 0 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2013 Jak zjeżdżam na dół, to gdzieś mniej więcej w środku na czarnym tle jest dział z przykładowymi stronami. Problem w tym, że nie wyświetlają się od razu. Trzeba najechać na tło, żeby pokazał się screen strony. Jest to całkowicie niefunkcjonalne. Teraz widać jedynie duży czarny prostokąt i dopiero jak gdzieś na niego się najedzie myszką, pokazuje się jedna strona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
t4t4v4 3 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2013 Zdjęcia przed najechaniem powinny być jaśniejsze.Wczytuj "najechane" zdjęcia wcześniej, żeby nie robiło się to na żywo, w trakcie najeżdżania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2013 Dzięki. Już to zaraz poprawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
heraklit 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2013 Widzę, że poprawione już Stronka fajna, tylko mam trochę problem z tym, że coraz więcej pojawia się takich w sieci. Podobny schemat widziałem już u kilku firm. Dobór kolorów OK, tylko też rozjaśniłbym trochę ten fragment z Twoimi pracami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wlodziu 49 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2013 Fajny flat design, ale tego typu strony już są od dawna, najlepiej postawić na coś innowacyjnego i indywidualnego. Do tego trochę słabo z informacją, gdy wyślemy wiadomość w formularzu, trzeba zjechać na dół, by się dowiedzieć czy wysłano - do tego wysyła pusty formularz. Realizacje niewidoczne, najechałem na nie przypadkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach