razor 42 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2013 Sprzedam forum dyskusyjne dla początkujących webmasterów - WEB-TALK.PLPrzedmiotem aukcji jest:- domena web-talk.pl zarejestrowana w domeny.pl, ważna do marca 2014 (cesja elektroniczna) - przed zakupem zostanie przedłużona o kolejny rok na mój koszt.- konto hostingowe (pakiet biznes) w progreso.pl, ważne do marca 2015 roku. (wartość ponad 300 zł)- unikalny styl forum, wykonany na zamówienie (koszt stworzenia - 500 zł)- licencja na silnik forum IPB (nieaktywna) (kupiona za blisko 600 zł)- fanpage na portalu facebook.comCena 1500 zł (jeśli w aukcji nie zostanie osiągnięta wyższa).Dotychczas poniesione koszty stworzenia i utrzymania forum były wyższe niż powyższa kwota.Aukcja allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=3643944295 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2013 FVT jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2013 FVT jest? Niestety nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2013 Czy forum coś zarabia ? np. na partnerach jak WHT ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2013 Czy forum coś zarabia ? np. na partnerach jak WHT ? Forum nie zarabia. Tak jak napisałem na aukcji allegro - Forum nigdy nie było wykorzystywane w charakterze zarobkowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murcz 2 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2013 - licencja na silnik forum IPB (nieaktywna) (kupiona za blisko 600 zł) To, że kupiłeś samochód nowy za 100 000 nie oznacza, że go za tyle sprzedasz. Licencja nieaktywna jest warta 250 zł więc po co mydlić oczy tak dużą sumą? Prawdę mówiąc oprócz szablonu nie ma tutaj nic ciekawego. Na forum prawie nikogo nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2013 To, że kupiłeś samochód nowy za 100 000 nie oznacza, że go za tyle sprzedasz. Licencja nieaktywna jest warta 250 zł więc po co mydlić oczy tak dużą sumą? Prawdę mówiąc oprócz szablonu nie ma tutaj nic ciekawego. Na forum prawie nikogo nie ma. Chętnie kupię od Ciebie nieaktywne licencje w cenie 250 zł Biorę każdą ilość... Zgodzę się, że można taką licencję kupić za 350 zł, no może 300zł, ale do tego i tak trzeba doliczyć koszt zmiany abonenta. W aukcji po prostu zawarłem główne poniesione koszty. Było ich więcej rzecz jasna. Dla przykładu opcja na domenę, rejestracja domeny etc... Każdy ma swój rozum. Jeśli dla kogoś forum nie jest warte takiej kwoty to po prostu nie bierze udziału w aukcji. Oczywiście znajdą się tacy... jak Ty Ale co ja na to poradzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murcz 2 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2013 Proszę bardzo: http://forum.invisionize.pl/topic/40644-sprzedam-wygas%C5%82%C4%85-licencj%C4%99-ipb/ http://forum.invisionize.pl/topic/40148-sprzedam-wygas%C5%82%C4%85-licencj%C4%99-ipb/ http://forum.invisionize.pl/forum/111-licencje-na-produkty-ips-u/ Bierz te nieaktywne licencje, na co czekasz? Gdybym miał sprzedawać firmę, a wcześniej wyliczać każdą złotówkę jaką wydałem to by mnie wyśmiali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2013 Ja wiem że gustów się nie ocenia ale nie widzę w tym stylu nic co jest warte 500zł, lepsze projekty chodzą po $15-20 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2013 Ja wiem że gustów się nie ocenia ale nie widzę w tym stylu nic co jest warte 500zł, lepsze projekty chodzą po $15-20 Masz prawo do swojego zdania, ale wszyscy wiemy jakie są koszty stworzenia grafiki, czy kodowania. Nie zlecisz nikomu za 20$ stworzenia stylu. Wiem, że masz tu na myśli style premium, ale je może mieć każdy. Brakuje unikalności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach