mati980816 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2013 Instalowałem ts3 na serwerze VPS i mam problem z instalacją postępuje zgodnie z tą instrukcją: http://biznes-host.pl/help/instalacja_teamspeak_na_serwerze_vps i podczas ostatniej komendy wyskakuje mi coś takiego: TeamSpeak 3 server started, for details please view the log fileroot@kildrak:~/ts3/teamspeak3-server_linux-x86# ./ts3server_startscript.sh: line 67: ./ts3server_linux_x86: No such file or directory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2013 (edytowany) Podstawowe pytanie jaki masz zainstalowany system na VPS i jaką wersje TS-a zainstalowałeś? Edytowano Wrzesień 29, 2013 przez robson345 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mati980816 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2013 System operacyjny Linux, a TS-a próbowałem Server x86 3.0.9 Linux. Robię to pierwszy raz więc błędy mogą być naprawdę idiotyczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Na 5tyk 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2013 Linux, rozjaśniłeś... Debian, FreeBSD czy może inny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syndrom 95 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2013 PS. FreeBSD to nie Linux Czy w tym katalogu jest plik "ts3server_linux_x86" ? Ma atrybut +x ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2013 (edytowany) W katalogu z serwerem spróbuj wykonać: chmod +x ts3server_linux_x86 EDIT: @up był szybszy Edytowano Wrzesień 29, 2013 przez Misiek08 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2013 Strzelam że debian doinstaluj liby dla os 32 apt-get install ia32-libs i odpal TS'a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2013 @up Podałeś zdecydowanie NAJGORSZE możliwe rozwiązanie jakie istnieje. TS3 wspiera zarówno wersję amd64 jak i i386, wystarczy odpowiednią wersję ściągnąć ze strony producenta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2013 System operacyjny Linux, a TS-a próbowałem Server x86 3.0.9 Linux. Robię to pierwszy raz więc błędy mogą być naprawdę idiotyczne. Jaką dystrybucje Linuxa i ilu bitową masz zainstalowaną na maszynie i jaki procek? Sam TS nie wymaga doinstalowania niczego jeśli zainstaluje się właściwą wersję do danego procka i systemu tak jak jest to przedstawione w instrukcji od BH. Czasami serwer TSa przestaje działać podczas użytkowania, ale jest to spowodowane pojawieniem się aktualizacji i wygaśnięciem licencji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mati980816 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2013 Problem rozwiązany dziękuje za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2013 Chodziło Ci chyba o architekturę ;P Dokładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
t4t4v4 3 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2013 Czasami serwer TSa przestaje działać podczas użytkowania, ale jest to spowodowane pojawieniem się aktualizacji i wygaśnięciem licencji. Nie pojawiały się ostatnio żadne aktualizacje poza 3.0.9, licencja też nie wygasa ot tak z dnia na dzień. U siebie zauważyłem chwilowe błędy połączeń z serwerem licencyjnym, ale dodanie ich adresu IP do wyjątków w zaporze pomogło na chwilę obecną.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2013 Nie pojawiały się ostatnio żadne aktualizacje poza 3.0.9, licencja też nie wygasa ot tak z dnia na dzień. U siebie zauważyłem chwilowe błędy połączeń z serwerem licencyjnym, ale dodanie ich adresu IP do wyjątków w zaporze pomogło na chwilę obecną.. Mi wygasła po aktualizacji z 3.0.8 na 3.0.9. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
t4t4v4 3 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2013 A to dziwne..Aktualizowałem 3.0.8 > 3.0.9 > 3.0.10 i wszystko bezproblemowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach