zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2013 Witam, Posiadam VPS z hosteam i potrzebuję jakiś darmowy panel do zarządzania mysql itd itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2013 EHCP, ISPConfig 3, phpMyAdmin, Webmin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2013 EHCP, ISPConfig 3, phpMyAdmin, Webmin. Wybrałem ISPConfig 3 dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2013 Potrzebuję jeszcze poradnika gdzie co i jak wkleić i instalować macie coś takiego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Inferno 41 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2013 http://www.ispconfig.org/documentation/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
h81 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2013 Polecam Ispconfig jest bardzo podobny do DirectAdmin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2013 A ja polecę i-MSCP, "nową odsłonę" panelu IspCP Omega. Łatwy i przyjazny w instalacji i użytkowaniu, ma wszystko co nowoczesny panel powinien mieć, jednocześnie nie jest przeładowany żadnymi pierdołami, a prezentuje się lepiej od większości konkurencyjnych paneli (i to nie tylko tych darmowych). Działa u mnie na kilku różnych serwerach - od słabiutkich VPSów, gdzie trzeba było wyłączyć niektóre usługi, żeby inne działały aż po dedyki, gdzie jest "pełen wypas" - wszędzie spisuje się rewelacyjnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2013 Jak masz centos 6.2 to polecam zpanel. Instalacja banalnie prosta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2013 Mój problem z ZPanelem jest taki, że jest napisany w całości w PHP. Historia podpowiada, że niekoniecznie musi to oznaczać wysoką stabilność i bezpieczeństwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2013 (edytowany) Po przejęciu forum przez nazwa.pl i zmianach w regulaminie zdecydowałem się usunąć wszystkie swoje posty. Cześć. Edytowano Kwiecień 9, 2020 przez linoskoczek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2013 A co Ty chcesz tam "odinstalowywać"? Usuwasz pliki i po zabawie. A że z tym usuwaniem może być zabawa, to co innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2013 Po co go odinstalowywać? Możesz chyba przeinstalować system na vps-ie i po bólu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2013 A może ma tam sporo innych danych? Jak chce to niech odinstalowuje... Nikomu tego nie zabronisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2013 Webmin jak dla mnie. Prosty, skuteczny, z masą działających i kompatybilnych modułów, ładny i przejrzysty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dannix 45 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2013 Jak ostatnio sprawdzałem ehcp, to wyglądał całkiem obiecująco. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2013 EHCP to zabytek, ostatnia wersja jest sprzed ponad roku, a i ona tak naprawdę jest odświeżeniem 5-letniego reliktu, nie wnoszącym w zasadzie niczego. Proces "produkcyjny" tego panelu to nieporozumienie. Unikaj tego cholerstwa, bo jak wyjdą na jaw dziury w skryptach to się poprawek nie doczekasz przed emeryturą. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2013 Fajny ten panel IMSCP ale i tak dupa nie działa Po zainstalowaniu automatycznego instalatora wyskakuję error w konsoli z jakimś SQL i nawet nie wiem jak zalogować się do panelu, ktoś może mi pomóc to zainstalować ? Zapraszam na PW bo już ciśnienie mi skacze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2013 (edytowany) Napisz jaki to błąd, postaramy się wspólnymi siłami pomóc na forum. Edytowano Sierpień 2, 2013 przez Aimer (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2013 Innymi słowy: chcę oglądać twoje logi, logi, logi, logi... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2013 i-MSCP genialny instalator nawet największy laik sobie z nim poradzi. Z ispconfig 3 miałem problemy (na preinstalowanym) ze zwykłym update - chociażby błąd że w panelu widział nową wersję, ale aktualizując krzyczał że mam już nową wersję i aktualizacja zakończona. Wyczytałem gdzieś jak wymusić aktualizację (inny sposób aktualizacji) po nim wysypał mi się panel Z i-MSCP od początku nie miałem problemów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2013 (edytowany) =/ Po kliknięciu OK takie cos : Edytowano Sierpień 2, 2013 przez zoxovsky (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2013 Musiales jakies zle dane do sql dac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2013 Nigdy nie zmieniałem nazwy bazy podczas instalacji, z domyślną bazą "imscp" szło zawsze gładko. Ale nawet zmiana nazwy nie powinna powodować takich błędów. Może nieprawidłowe login/hasło/host? Albo demon MySQL nie wystartował? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2013 Zapewne dobrze nie ogarniasz Linuxa to pyrgnij reinstall i spróbuj jeszcze raz w większości na defaultowych ustawieniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2013 (edytowany) Po przejęciu forum przez nazwa.pl i zmianach w regulaminie zdecydowałem się usunąć wszystkie swoje posty. Cześć. Edytowano Kwiecień 9, 2020 przez linoskoczek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach