Szpieggrupa 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2013 (edytowany) Jak to jest z Google map ? Przykładowo mamy 2 domeny obie są pozycjonowane w identyczny sposób na identyczne frazy ale 1 będzie zweryfikowana w Google map a druga nie ? Zastanawiam się nad tym ponieważ po wpisaniu słowa kluczowego pierwsze wyskakują zweryfikowane firmy na googlu a dopiero potem zwykle www no ale za to zweryfikowane nie posiadają opisu tylko "Strona Google+" a zwykle wiadomo cały opis które rozwiązanie jest lepsze waszym zdaniem ? Edytowano Lipiec 25, 2013 przez Szpieggrupa (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
damtox 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2013 Lepsze jest to, które wyżej wyświetli twoją stronę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alicjakacik 0 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2013 Zgadzam się, jeżeli title będzie zawierało to czego potrzebujesz(lub też nie) a strona wyświetli wię w mapach to ludzie będą klikać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bogiena 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2013 Gorzej, jak z map się wyleci, a strona generalnie nie jest wysoko (poza mapami). A z map można wylecieć... czasem wystarczy tylko nieopatrznie coś zmienić na stronie albo w danych map. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fryzamp 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2013 Dlaczego właśnie mapy zawsze są wyżej umieszczane niż organiczne wyniki wyszukiwania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2013 Dlaczego właśnie mapy zawsze są wyżej umieszczane niż organiczne wyniki wyszukiwania? Bo teraz jest moda na bycie mobilnym i lokalnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fryzamp 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2013 A mobilność jakie ma tutaj znaczenie? Urządzenia mobilne, w tym kontekście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Faktor.biz 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2013 Jeżeli oferujesz na stronie dokładnie to co opisałeś w mapie to możesz wskoczyć na top nawet bez opinii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
twintip 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2013 Teraz będzie już tylko większy nacisk na dokładniejsze targetowanie ze strony Googla - http://www.google.com/intl/pl/+/learnmore/local/ . NO ale jeśli działamy tylko w danej miejscowości to jak by nie patrzeć to jedynie ułatwienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomekit 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2013 (edytowany) Bo teraz jest moda na bycie mobilnym i lokalnym. Moda modą, ale niech wyrzuca mi na komie, a nie cała pierwsza strona "G" zawalona firmami na laptopie. Edytowano Grudzień 23, 2013 przez Tomekit (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darek87 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2014 Sam szukając lokalnych firm wolę mapę i sprawdzić gdzie dokłądnie znajduje się dana firma. często korzystam z usług tych firm, które są najbliżej mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franmysz 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2014 Ważne, żeby dbać o prawidłowość infa na mapach. Bo jak jest złe to nic nie da... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klejberowskim82 0 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2014 musisz zalożyć konto firmy w google maps i ja zweryfikować pinem lub telefonem pozniej po aktywacji bedziesz widoczny w wynikach maps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamironi 0 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2014 Nie wiem czy tak jest w rzeczywistości, ale ktoś kiedyś mi powiedział, że pozycja na liście wyników map Google jest w jakimś stopniu zależna od liczby dodanych opinii - dodanie opinii ponoć podnosi pozycję firmy wśród wynikó map Google. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wynajmedomeny.pl 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2014 Nie wiem czy tak jest w rzeczywistości, ale ktoś kiedyś mi powiedział, że pozycja na liście wyników map Google jest w jakimś stopniu zależna od liczby dodanych opinii - dodanie opinii ponoć podnosi pozycję firmy wśród wynikó map Google. Z własnego doświadczenia wiem, że ilość opinii na dzień dzisiejszy nie wpływa na pojawienie się w mapkach. Kilka stron klientów ma 0 opinii i przy dużej konkurencji ich wpisy w mapkach pojawiają się na równi z tymi zaopiniowanymi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trener91 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2014 Bo teraz jest moda na bycie mobilnym i lokalnym. i wsumie google to ceni Jak i naturalność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach