Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2013 Ok, a więc zapraszam do testów. Zapożyczyliśmy panel od idel, dopieszczam go teraz. Miałem bardzo dużo pomysłów i rozwiązań ale większość ugrzęzła na etapie planowania. Tak szczerze - nie liczy się strona tylko jakość, a ja staram się dać dobrą jakość w dobrej cenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2013 Prosiłbym jednak o konkrety dot. tylko csdc.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2013 Zainwestujcie w certyfikat SSL, bo aż kuje w oczy http://csdc.pl:2222/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2013 /*--===[OFFTOP]===-- No na pewno gamepol Tylko nie zapomnij jeszcze wstawić NIP + REGON. --===[OFFTOP]===--*/ SSL zainstalujemy w tym tygodniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2013 Ja rowniez mam wiele nie dobrych opini mimo, ze wszyscy sie wypowiadaja, ktorzy nie korzystali. Może się pochwalisz, jak zakończyli klienci Twoich poprzednich super biznesów? Na nową plazmę zbierasz? Czekam na dane firmy, lub leci banik za reklame krzaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2013 Jak na ironię - wpisane w jego profilu, Firma: Brak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2013 Bo z tego co widzę, stronka kusi nawet niedrogimi cenami CENA nie może być NIEDROGA, co najwyżej WYSOKA lub NISKA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2013 Do kogo to kierujesz? :> A tak na poważnie, dlaczego mam "zmieniać adresy i zaczynać od nowa"? ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2013 CENA nie może być NIEDROGA, co najwyżej WYSOKA lub NISKA. Bądź też atrakcyjna lub niewygórowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2013 Próbowałem się bronić - proste, a jeżeli nie testowałeś po wprowadzeniu zmian to proszę nie wypowiadaj się w temacie :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2013 Rozumiem, nie każdemu odpowiada to, że ktoś się broni i tak jest wszędzie. Nie zabieram Ci prawa głosu na forum prawda? Chciałbym usłyszeć konkrety dotyczące mojego hostingu od tych, którzy testują - po to jest dział Opinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2013 Ok, to przetestuj i wystaw opinię, żeby nazwa działu + ten temat miały jakiś sens ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2013 Chciałbym się dowiedzieć konkretów na temat hostingu, co jest do poprawy w maszynie, do wgrania itp. stąd taka prośba byś przetestował, to nie boli, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2013 Jak szukasz testerów to porozdawaj pare kont za free. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2013 Tyle, że jest test za free, każde zarejestrowane konto ma 1 dzień testu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2013 W 1 dzień nie przetestujesz usługi. Poza tym, masz w ogóle klientów? Kto niby ma wystawić tą opinię? Strona wygląda znajomo, hmmm. O, mam ! http://idel.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2013 W 1 dzień nie przetestujesz usługi. Poza tym, masz w ogóle klientów? Kto niby ma wystawić tą opinię? Strona wygląda znajomo, hmmm. O, mam ! http://idel.pl/ Good find. Haha . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2013 Oj napisałem jakbyś nie widział ;> Spójrz w dział Oferty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2013 W 1 dzień nie przetestujesz usługi. Poza tym, masz w ogóle klientów? Kto niby ma wystawić tą opinię? Strona wygląda znajomo, hmmm. O, mam ! http://idel.pl/ Aj tam się dziwisz przecież on sprzedaje ten skrypt na alledrogo jakoś koło 30zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrecelusMaximus 53 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2013 Ten jegomość jest właścicielem też tego przybytku. http://idel.pl/index.php?url=kontakt Trochę nie za dużo? Patrząc na twoje wypowiedzi, uważaj co piszesz. Niestety ośmieszasz się trochę. Albo robisz "profesjonalny" hosting i przy okazji zdobywasz wiedzę albo lepiej odpuść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2013 (edytowany) Ten jegomość jest właścicielem też tego przybytku. http://idel.pl/index.php?url=kontakt Trochę nie za dużo? Patrząc na twoje wypowiedzi, uważaj co piszesz. Niestety ośmieszasz się trochę. Albo robisz "profesjonalny" hosting i przy okazji zdobywasz wiedzę albo lepiej odpuść. Chyba nie zdążył jeszcze pozmieniać treści. Zobacz, że REGON się różni. Widocznie koleś ma 2 działalności gospodarcze, bo NIP jest identyczny Jeszcze godziny supportu w sobotę się różnią. Regon idel: 41386099 Regon csdc: 341386099 Edytowano Czerwiec 26, 2013 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2013 na tym forum raczej też powinien być dział dowcipy, co by nie zaśmiecać poważnych dyskusji na poważne tematy. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2013 na tym forum raczej też powinien być dział dowcipy Przecież jest: Gadka szmatka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2013 Wszystko na idelu poprawie, zajmowałem się csdc stąd taka zawierucha z danymi, po za tym nie TEN skrypt jest sprzedawany bo trochę pozmieniałem w samym kodzie PHP i dałem zabezpieczenia licencyjne. Do PrecelusMaximus - może już nie przeczytasz ale było o przejęciu idel przez nas, CSDC powstawał powoli, dokupiliśmy lokalizację tylko do tego hostingu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2013 Hehe, to coś jak OVH i Kimsufi, niby to samo, ale Kimsufi ma gorszy support Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach