Adrian Mazurek 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2013 Witam ponownie, mam pewne pytanie - może ktoś kiedyś korzystał z podobnego rozwiązania którego szukam. Uruchamiam projekt w którym jest kilkunastoosobowa redakcja. Chciałbym stworzyć email grupowy w domenie redakcja@mojadomena , gdzie dostęp posiadałyby wszystkie osoby. To byłoby proste gdyby nie te rzeczy których szukam: - hierarchia użytkowników wraz z ustawieniem praw (np. blokada usuwania wiadomości dla określonych użytkowników) - wspólny kalendarz - etykiety Nie wiem czy taką opcję ma Google Aps ? Może ktoś się spotkał z podobnym rozwiązaniem, które usprawniło by pracę redakcji ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2013 http://basecamp.com/breeze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adrian Mazurek 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2013 Dziękuję - właśnie czegoś w tym stylu. Czy jest coś podobnego bym mógł porównać z innymi produktami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cygan 3 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2013 http://mailgrupowy.pl/ co prawda niby dla studentów, ale może Ci się spodoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2013 (edytowany) - hierarchia użytkowników wraz z ustawieniem praw (np. blokada usuwania wiadomości dla określonych użytkowników) W mailu? Nie spotkałem się nigdy z taką usługą. Osobiście utworzyłbym jakieś niewielkie forum phpbb/mybb z dostępem zatwierdzanym przez admina. Fora mają to do siebie, że są bardzo elastyczne. Zakładasz sobie działy dostępne po zalogowaniu, zalogowanie zatwierdzane przez admina, ustawiasz accessy kto może odpowiadać, edytować, usuwać, dodawać nowe tematy itp. Eliminuje to od razu problem z jakimikolwiek accessami (grupy/userzy), a dodatkowo zawsze możesz, że tak powiem "dodać" jakieś nowe rzeczy, które mogą być potrzebne. Uważam to za dosyć ciekawe rozwiązanie, o wiele lepsze niż pośredniczenie się usługami firm trzecich, na ich skryptach i ich warunkach . P.S. Rozwiązuje to od razu problem z kalendarzem, większość skryptów ma coś takiego w defaulcie (a przynajmniej mybb). Edytowano Marzec 26, 2013 przez Archi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach