t4t4v4 3 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2013 Ktoś z WHT słucha muzyki z tych gatunków? Jak tak, to zapoznajcie się z moimi miksami, może akurat przypadną do gustu: Progressive House Mix #1 Fidget μMix #1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2013 (edytowany) Jednak bardziej jestem za minimalem jednak twój Progressive House nie zbyt przypadł mi do gustu, wolę Electro. Edytowano Marzec 10, 2013 przez RafoX (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
t4t4v4 3 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2013 O, minimal wśród ludu to rzadkość Do mnie niestety nie trafia ten gatunek.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2013 Czemu mumixami nazywasz swoje mixy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2013 O, minimal wśród ludu to rzadkość Do mnie niestety nie trafia ten gatunek.. Jaka tam rzadkość coraz więcej wręcz osób słucha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
t4t4v4 3 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2013 (edytowany) Nie no, tylko ten fidget'owy tak nazwałem, bo trwa zaledwie 18 minut Więc microMix - μMix Edytowano Marzec 10, 2013 przez Avatat (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach