softnet 0 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2013 Witam! Potrzebuję serwera który ma zainstalowane biblioteki MagickWand oraz FFMPEG. Potrzebuję też mieć mozliwość zmiany parametru Register Globals, no, ale taka możliwość to standard. Czy ktoś mógłby mi polecić jakiś sprawdzony hosting? Pozdrawiam Tomek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2013 Uła, wirtualnego to raczej na 100% nie znajdziesz, musisz od razu pisać z wyceną indywidualną via BOK. MegiTeam mogę polecić za otwartość w tego typu kwestiach, nie zaszkodzi też polecić progreso w tym wypadku. Jednak na Twoim miejscu zainteresowałbym się jakimś może nawet niewielkim na początek VPS'em, głównie właśnie przez dowolność modyfikacji software'u na serwerze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
softnet 0 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2013 Hm... no to ja już znalazłem brytyjski hosting, spełniający te kryteria, choć wolę polski. Ale VPS też może być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2013 Zdefiniuj budżet miesięczny bo myślę, że będzie dość istotny w tej kwestii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
softnet 0 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2013 100-150 PLN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2013 Budżet dość spory, myślę że będzie dość dużo "chętnych" . Od siebie polecam kimsufi od OVH w tym wypadku, plan trzeci bądź czwarty będzie w sam raz. Jeśli natomiast zdecydowałbyś się na VPS'a to zacznij poszukiwania od biznes-host. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
softnet 0 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2013 OK! Dzięki! Napiszę Pozdrawiam Tomek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2013 Witam, Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą - Mintshost.pl Chciałbym dla Pana zaproponować serwer VPS z Directadmin'em. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach