Tsieranski 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2013 Witam, poszukuję serwer Vps z systemem freeBSD w wersji 8.2. Cena jaką mogę przeznaczyć na to, to 70 zł. Proszę o składanie ofert od firm jakie parametry możecie zaoferować za kwotę 70 zł i czy jest możliwość przetestowania serwera vps, czy dostałbym jakieś zniżki na 1 miesiąc itd. Najlepiej jakby to był Vps Xen. Prosze o składanie ofert. Dziękuje i pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2013 http://www.ovh.pl/serwery_dedykowane/kimsufi.xml ;-). Najprostszy sposób na FreeBSD a i już druga opcja będzie wydajniejsza od typowego budżetowego VPS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tsieranski 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2013 (edytowany) Nie za bardzo mi się widzi ovh.pl Czekam na dalsze oferty. Edytowano Marzec 1, 2013 przez Tsieranski (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
t4t4v4 3 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2013 Dlaczego OVH be?Co na tym zechcesz trzymać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2013 70zł to netto czy brutto? Jakie parametry Cie interesuja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2013 Witam, W naszej ofercie na chwile obecną nie mamy wirtualizacji XEN, lecz możemy zaproponować na KVM. Posiadamy kod zniżkowy mints który pozwala zaoszczędzić 10 % ceny usługi. Dokładnie informacje o usłudze znajdzie Pan na naszej stronie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2013 Xen HVM dobrze sobie radzi z bsd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tsieranski 0 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2013 Dlaczego OVH be? Co na tym zechcesz trzymać? Do ovh mam uprzedzenia i niestety nie chce. Chce na tym postawić serwer Metin2, żeby rozwiać wasze wątpliwości, dlatego taki mały vps, ponieważ będzie to testowy serwer Metin2, będą na nim max 4 osoby online. Natomiast jeżeli chodzi o sam Server Vps to tylko i wyłacznie Xen Hvm. Budżet jaki mam to 70 zł brutto. Bardzo chciałbym jakiś rabat na pierwszy miesiąc (np 50%), i koniecznie test (1-2 dni). Dostałem jak narazie 1 ofertę od waw.net.pl, lecz ta firma widzę jest nowa na rynku (wczesniej jej nie widziałem) i nie chce się pakować do nowej firmy, tylko do takiej która już istnieje kilka lat na rynku z wiadomych względów. W przybliżeniu interesuje mnie vps o parametrach : -procesor do 2gHz -pamięć ram 1 gb -dysk 15 gb (i tu koniecznie ssd) -łącze 5Mbit/s -transfer - 300 gb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach