neon103 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2013 Proszę o doradzenie użytkowników lub ofertę firm hostingowych. Potrzebowałbym około 20 kont wirtualnych (najlepiej w 1-4 firmach). Konta nie będą obciążone, ponieważ będzie tylko pliczek odpytujący pozycje do narzędzia Stat4seo.pl Potrzebuję kont wirtualnych na różnych serwerach dedykowanych: 1 konto = 1 serwer dedykowany Nie interesuje mnie opcja X kont na 1 serwerze dedykowanym. Każde konto musi być na innej maszynie. Cena za 1 konto wirtualne do 40 zł netto / miesiąc. Transfer ok 24 gb / rok. Kontakt PW lub d.szwaba/@/gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2013 Na innej maszynie czy na innym IP ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neon103 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2013 Maszynie... Tak, aby jak najbardziej to zróżnicować. Bardzo dużo osób korzysta z Stat4seo.pl lub innego, podobnego narzędzia. Jakbym chciał na różnym IP to nie zakładałbym tematu, bo to byłoby proste... Tylko większe firmy mogą mi dogodzić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2013 (edytowany) Możesz mi to jaśniej wytłumaczyć? Mogę ci zaoferować 7 takich kont, ale biorąc pod uwage iż na seohostingach 1 ip ma ok 40 domen to na zwykłych serwerach www liczba ip/domenę jest co najmniej 5x taka, bo zazwyczaj domeny korzystaja z IP serwera Edytowano Luty 19, 2013 przez Marek607 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2013 Tu raczej chodzi o IP serwera jako interfejs wychodzący. Pewnie w aplikacji nie da się dopisać, aby używała innych adresów dostępnym na jednej maszynie.. Możemy zaoferować 20 takich kont. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neon103 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 Jeszcze ktoś ma jakąś ofertę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 Ile Tych serwerów jeszcze potrzebujesz, może być UK, USA także, czy tylko Polskie IP? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach