czopkapelna 27 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2013 Witam. Mam nadmiar środków na koncie i szkoda żeby się zmarnowały. Proponuję przelew środków z mojego numeru w Play na Twój z 35% obniżką. Przykład: chcesz 100zł, ja Wysyłam Tobie 100zł na tel Ty mnie 65 na konto. Ofertę kieruję tylko do zaufanych użytkowników ponieważ mnie tutaj nikt nie zaufa a nie posiadam allegro więc najpierw ja będe robił orzelew potem Ty. Przelew tylko ING. Jeśli jest ktoś zainteresowany zapraszam na PW. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2013 To w play jest taka usługa jak przelewanie pieniędzy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czopkapelna 27 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2013 Tak ale przelać można tylko z telefonu na abonament. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2013 Czyli jak ja mam abonament to on może mi przelać środki = Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2013 Tylko z telefonu który ma kartę sim która nie jest prepaid a opłacona abonamentowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach