ludz 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2013 Witam Potrzebuję darmowy hosting który jest najmniej problemowy. Nie mam jakiś wygórowanych wymagań, powiedzmy 1 gb powierzchni, 30 gb transfer, cPanel PL z PHP5 msql ( 2), ftp, konta pocztowe, uptime 99% , brak reklam, ok 4000 adresów IP/dzień auto instalator skryptów - nie wymagane i najważniejsze aby strona nie znikła z dnia na dzień regulamin tolerujący różne treści na stronie Aby nie zadawać pytania z niczym, poszukałem trochę i znalazłem: http://www.keed.pl/ http://www.hostinger.pl/ http://sanfre.eu/web-hosting.php Co mam sądzić o tych hostingach? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2013 Jeśli "darmowy, brak reklam, cPanel PL" oraz podana quota i transfer to nie duże wymagania to nie chciałbym zobaczyć Twoich wymagań przy płatności 1,23zł smsem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2013 ok 4000 adresów IP/dzień to dopiero wymaganie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2013 To chyba chodzi o liczbę UU, ale tak czy owak jak na darmowy hosting te wymagania są z kosmosu i zupełnie nie do przyjęcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ludz 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2013 Może macie rację, trochę przesadziłem. Jest taka masa hostingów, że nie wiem w czym wybierać, jedne lepsze drugie totalne gnioty. Potrzebuję rady który z darmowych hostingów jest po po prostu najlepszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2013 Pytanie czy naprawdę potrzebujesz darmowego? Freecast.pl posiada świetne serwery za 1,23 płatnością sms. Są tanie, a jednocześnie solidne. Nic z darmowych hostingów nawet nie jest blisko spełnienia Twoich oczekiwań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2013 WitamPotrzebuję darmowy hosting który jest najmniej problemowy. Nie mam jakiś wygórowanych wymagań, powiedzmy 1 gb powierzchni, 30 gb transfer, cPanel PL z PHP5 msql ( 2), ftp, konta pocztowe, uptime 99% , brak reklam, ok 4000 adresów IP/dzień auto instalator skryptów - nie wymagane i najważniejsze aby strona nie znikła z dnia na dzień regulamin tolerujący różne treści na stronie Aby nie zadawać pytania z niczym, poszukałem trochę i znalazłem: http://www.keed.pl/ http://www.hostinger.pl/ http://sanfre.eu/web-hosting.php Co mam sądzić o tych hostingach? Pozdrawiam Zapraszam do siebie (sanfre.eu). Najlepiej abyś wybrał serwer.polska (1fre.pl) gdyż nie ma z góry nałożonych limitów (podczas gdy serwer.niemcy ma) Pytanie czy naprawdę potrzebujesz darmowego? Freecast.pl posiada świetne serwery za 1,23 płatnością sms. Są tanie, a jednocześnie solidne. Nic z darmowych hostingów nawet nie jest blisko spełnienia Twoich oczekiwań. freecast.pl już nie oferuje kont www za taką cenę. Pozatym marka została sprzedana . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2013 Faktycznie.. O tym, że została sprzedana to wiedziałem, ale do niedawna mieli w ofercie hosting za sms. Pozostaje mi więc zaoferować hosting w hekko. Stosunek cena/jakość bardzo dobra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ludz 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2013 (edytowany) 2 gb nie potrzebuję, marnotractwo powierzchni Edytowano Styczeń 20, 2013 przez ludz (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2013 Myślę, że jeśli napiszesz na BOK, to dogadacie się żeby zmniejszyć miejsce kosztem zwiększenia transferu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Baraniak 8 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2013 DA na pewno Ci nie pasuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2013 ten keed.pl i sanfre przecież spełnia wymagania (a na pewno większość) wiec nad czym sie tu zastanawiać? I tak jak za darmo to bierz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2013 Ja też mogę ci polecić sanfre.eu, jeśli mówimy o darmowych hostingach. Jeśli chcesz też, mój kolega (po fachu) prowadzi hosting, czy raczej sponsoring kont www - http://0host.eu - możesz się dogadać co do parametrów, tylko problem w tym że obecnie jako panel masz kloxo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ludz 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2013 Dzięki za pomoc. Znalazłem juz odpowiedni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2013 (edytowany) Można poznać kto ma szczęście Cię hostować ? Edit; Już widzę Edytowano Styczeń 21, 2013 przez Matmaxalez (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max25 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2013 Założyłem konto na sanfre, żeby sprawdzić ten darmowy hosting. Szukałem czegoś darmowego pod wordpressa ok 200mb+ ok 1gb/m-c , bez reklam, z subdomeną, ale po rejestracji nie mogę się tam połapać... Nie widzę danych do ftp, jakoś mało intucyjnie jak dla mnie. Nie szukam na siłę darmowych rozwiązań, Mam płatne hostingi w unixstorm, biznes host, które polecam i ovh, który stoi nie używany i czeka na koniec abonamentu. Sprawdzę keed.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Astea 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2013 Dziwnie że nie możesz się połapać na sanfre.eu. Ja po założeniu konta dostałem wszystkie dane do na maila (czekałem 3 min na maila),i masz też panel który jest łatwy i przyjemny(tam można znaleźć wszystkie potrzebne informacje). Co do keed.pl to nie sprawdzałem także ci nie pomogę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max25 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2013 dostałem maila z opisem domeny, chyba jakiś błąd był, bo danych do serwera nie mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2013 Wyślij mi ticket z tego konta które masz w panelu bilingowym, i Ci wyślę nowe dane . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max25 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2013 Problem naprawiony najwidoczniej nie odtrzymałem wcześniej takiego maila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaszbp 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2014 (edytowany) Polecam Hostinger bez reklam. Godny polecenia Przestrzeń Dyskowa - 2000 MB Transfer Danych - 100 GB Liczba Stron - Nieograniczona! Obsługa PHP(wersje 5.2, 5.3, 5.4) Bazy Danych MySQL Konta Email - 2 Edytowano Luty 9, 2014 przez regdos Usunięcie reflinak (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzejkob 9 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2014 Odkop roku! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach