Skocz do zawartości
pixel

Kupon Progreso

Polecane posty

Witam,

Mam nadzieje ze nie jest to lamanie regulainu, tym bardziej ze juz kilka osob o cos takiego pytalo...

otoz jak w temacie - jestem zainteresowany zakupem serwera w progreso, wiem ze umieszcali oni kupon 50% rabatu w jednej z gazet. niestety mieszkam za granica i nie mam dostepu do polskich gazet - jakby ktos byl na tyle mily ze odstapilby mi taki kuponik, bede wdzieczny

wiem ze kupon byl w magazynie internet i php solutions, jakby ktos mogl mi pomoc - prosze o PW.

z gory dzieki

maciek

pixel ..progreso? czy nazwa.pl? hę?

Ja tez slyszalem, ze podobno mozna dostac az 50% znizki na konta w progreso i takie kupony byly zawarte (a moze nadal sa?) w czasopismach zwiazanych z tematem Internetu... Przylaczam sie do dyskusji, czy tak naprawde istnieje jakies ziarno prawdy?

progreso, progreso - ale juz mam sprawe zalatwiona.

No prosze... a moglbys podzielic sie z informacjami? Bylbym wdzieczny :-)

Gość

o.. a to nie wiedziałem... a na jakich zasadach.. że "na rok"?

czy jak?

z zaleznosci jaka opcje wybierzesz - 50% jej ceny (moze byc na rok, na pol, mniejszy czy wiekszy pakiet)

z zaleznosci jaka opcje wybierzesz - 50% jej ceny (moze byc na rok, na pol, mniejszy czy wiekszy pakiet)

Tylko na rok - jest napisane w reklamie :)

Dokładnie wczoraj na innym forum pytałem o to samo.."królestwo za ten kod".. prenumeruję niestety inne czasopisma niż "INTERNET MAGAZYN" i "PHP SOLUTIONS" a "INTERNET MAKER" mam tylko pierwszy numer w którym nie mam kodu promocyjnego..byłbym wdzięczny za podanie mi tego kodu gdyby ktoś z niego nie korzystał.. kontakt dostępny na www.bauer.xorg.pl - pozdrawiam i z góry serdecznie dziękuję!

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się