Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
fish

Reklama

Polecane posty

Cześć, jak mam kod od reklamy np. adsesne, to jak mógłbym zrobić,aby ona nie była w jednym miejscu położona tylko sama wyskakiwała użytkownikowi ?

Wiem, tylko jak mógłbym zrobić konkretniej tak,aby reklama sama wyskakiwała jak to na większości serwisach jest ? :)

Wiem, tylko jak mógłbym zrobić konkretniej tak,aby reklama sama wyskakiwała jak to na większości serwisach jest ? :)

Raczej jest to niezgodne z regulaminem AdSense. "Wyskakujące" reklamy w innych serwisach nie pochodzą z AdSense i dana sieć reklamowa sama emituje kod który powoduje wyskakiwanie reklamy.

Gość

pomógł byś elcct? Szukam takiej reklamy moje gg: 8792624, albo ew. rozwiń swoją myśl tutaj.

pomógł byś elcct? Szukam takiej reklamy moje gg: 8792624, albo ew. rozwiń swoją myśl tutaj.

To się nazywa "pop-up". Czyli wyskakujące okienko z reklamą. Adsense tego zabrania. Wiem, że na przykład w novem.pl niektóre kampanie mają takie wersje i do tego masz kodowy kod od nich.

Ciekawe pop-upy, które ciężko zamknąć (łatwo nie trafić w krzyżyk :) ) ma ad4mmo.pl

Ogólnie musisz trochę poszperać w sieci.

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować