Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
Adrian Mazurek

[Zlecę] Konfiguracja Antyspamu Na Vps

Polecane posty

Witam,

Potrzebuję osoby która mogłaby wprowadzić następujące zmiany na serwerze VPS:

- instalacja i poprawne ustawienie antyspamu / antywirusa (może być to spamassassin lub proponowane narzędzie płatne). Aktualnie nie mamy na serwerze systemu antyspamowego i trzeba zrobić z nim porządek.

- wyczytanie logów poczty i wyeliminowanie ewentualnych errorów

Chcielibyśmy aby serwer poczty działał normalnie, eliminował zbędny spam (czasem wysyłane wiadomości z naszych adresów) i aby zachowywał się naturalnie (otrzymujemy informacje od klientów zagranicznych, że czasami maile nie dochodzą - kody błędów wyślę na e-mail)

Serwer posiada około 12 skrzynek pocztowych, jednak w przyszłości może być ich więcej.

Dobrze jeżeli będzie możliwość wystawienia faktury VAT (lecz nie jest to konieczne)

Serwer VPS w Home.pl (z panelem Plesk) oparty na debianie.

Zgłoszenia i pytania proszę wysyłać na : adrian@playroom.pl

Nie chcę nikogo obrazić proponowanym budżetem, jeżeli jest za mały proszę o taką informację.

Edytowano przez maziq (zobacz historię edycji)

Witam,

Potrzebuję osoby która mogłaby wprowadzić następujące zmiany na serwerze VPS:

- instalacja i poprawne ustawienie antyspamu / antywirusa (może być to spamassassin lub proponowane narzędzie płatne). Aktualnie nie mamy na serwerze systemu antyspamowego i trzeba zrobić z nim porządek.

- wyczytanie logów poczty i wyeliminowanie ewentualnych errorów

Chcielibyśmy aby serwer poczty działał normalnie, eliminował zbędny spam (czasem wysyłane wiadomości z naszych adresów) i aby zachowywał się naturalnie (otrzymujemy informacje od klientów zagranicznych, że czasami maile nie dochodzą - kody błędów wyślę na e-mail)

Serwer posiada około 12 skrzynek pocztowych, jednak w przyszłości może być ich więcej.

Dobrze jeżeli będzie możliwość wystawienia faktury VAT (lecz nie jest to konieczne)

Serwer VPS w Home.pl (z panelem Plesk) oparty na debianie.

Zgłoszenia i pytania proszę wysyłać na : adrian@playroom.pl

Nie chcę nikogo obrazić proponowanym budżetem, jeżeli jest za mały proszę o taką informację.

Witam.

Jestem zainteresowany. Z tego co wiem to plesk ma mozliwosc filtrowania emaili tylko trzeba mu SpamAssassin doinstalowac. Moj email michal@mailmix.pl

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować